Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mb 17MB82S problema 3,3volti

serban

Postări Recomandate

Am schimbat și eu la început cu mp1498dj cumpărat din România la doua 17mb82s - culmea scria chiar IADUE pe integrate..... La primul TV ma suna clientul peste doua zile ca face la fel ( adică nu se mai aprinde nici măcar led-ul de stand-by)... ce credeți: bara de 3V3 zero ohmi...c.i. Mediatek în scurt Cel de al doilea a rezistat eroic cam doua săptămâni.... a fost adus înapoi cu Mediatek-ul pe zero ohmi... De atunci folosesc doar stabilizatoare step-down cu mp ,luate de la Mouser care scot 3,3v/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• serban

7

• dan cod

3

• iuliantv

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am schimbat și eu la început cu mp1498dj cumpărat din România la doua 17mb82s - culmea scria chiar IADUE pe integrate.....La primul TV ma suna clientul peste doua zile ca face la fel ( adică nu se mai aprinde nici măcar led-ul de stand-by)... ce credeți: bara de 3V3 zero ohmi...c.i. Mediatek în scurtCel de al doilea a rezistat eroic cam doua săptămâni.... a fost adus înapoi cu Mediatek-ul pe zero ohmi...De atunci folosesc doar stabilizatoare step-down cu mp ,luate de la Mouser care scot 3,3v/

Ce inseamna asta 3 posturi acelasi raspuns  :91

Link spre comentariu

Am schimbat și eu la început cu mp1498dj cumpărat din România la doua 17mb82s - culmea scria chiar IADUE pe integrate.....La primul TV ma suna clientul peste doua zile ca face la fel ( adică nu se mai aprinde nici măcar led-ul de stand-by)... ce credeți: bara de 3V3 zero ohmi...c.i. Mediatek în scurtCel de al doilea a rezistat eroic cam doua săptămâni.... a fost adus înapoi cu Mediatek-ul pe zero ohmi...De atunci folosesc doar stabilizatoare step-down cu mp ,luate de la Mouser care scot 3,3v/

serbane ori ai un virus pe calculator care posteaza ori de cate ori intri pe forum ori ai un softist de vreo 4 anisori care  verifica butonul de postare.

Editat de Sorin Schiriac
Link spre comentariu

serbane ori ai un virus pe calculator care posteaza ori de cate ori intri pe forum ori ai un softist de vreo 4 anisori care verifica butonul de postare.

Noul meu telefon Galaxy S7 vad ca inseala serverul elforum și postează de câte ori vrea el....
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

De unde aţi descărcat schema părţii de alimentare din MB82S care conţine convertorul step-down? M-ar interesa.

Eu am descărcat „Service Manual MB82S IDTV“, dar filele referitoare la alimentare nu conţin convertorul step-down. Schemele din S.M. – de ce, oare? - sunt improprii: se referă la 17MB82-1a, şi nu la 17MB82S.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări