Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Watson model:LCR37FHD

nicuschiopu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

4

• Sorin Schiriac

3

• ANDRASONI LUCIAN

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu este mainbordul care trebuie,este pentru alt panel,trebuie sa faci modificari de cablare dupa mainbordul vechi pe langa mufa lvds

undeva pe etichetele de hartie de pe main scrie pentru ce panel se foloseste acesta

Link spre comentariu

Da domnu SORIN Schiriac mainbrdul original este -10073434-20521346 367 37" si cel care l-am schimbat este :10069657-20527342-620 ...32"daca ma puteti ajuta si cu modificarile care trebuiesc facute ca este prima data cand am defectul de tipul asta nu stiu ce sa modific sa-l imperechez .Va multumesc pentru intelegere si astept ceva solutii daca se poate.

Link spre comentariu

Ce fel de modificari HARD pe langa placa LVDS dati-mi o solutie cum trebuie sa fac aceea modificare ca nu am facut asa ceva pana acum. Va multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu

schimbi rezistente si condensator chiar si tranzistori de pe o placa pe alta, langa mufa lvds, pamblica care merge la ecran.

a doua varianta intrii in service si modifici la lvds din 32 in 16 depinde cum este scris acolo.

Link spre comentariu

schimbi rezistente si condensator chiar si tranzistori de pe o placa pe alta, langa mufa lvds, pamblica care merge la ecran.

a doua varianta intrii in service si modifici la lvds din 32 in 16 depinde cum este scris acolo.

...Da..., si ultima data schimbati mainboard-ul cu ce trebuie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări