Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare Statie Reballing

Vizitator maldii

Postări Recomandate

Vizitator maldii

Buna ziua as dori sa cumpar o statie reballing , Aceasta va fi folosita la placile de calculator, laptop, xbox, ps3,ps4, placi video. Astept raspunsurile dvs cu cele mai bune recomandari 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

9

• pinky

4

• manolo

2

• Vlad Mihai

2

Top autori în acest subiect

Deci ce? Ti-am dat mai sus un link spre un topic unde se discuta despre reballing si tot ce implica. Ori citesti macar ce scrie acolo, ori cumperi ce iti vine la mana. Iti fac eu rezumatul a ceea ce s-a discutat acolo: parerile sunt impartite. Cate bordeie, atatea obiceiuri. Tehnica evolueaza, principiile raman aceleasi. Daca nu ai idee despre ce se intampla in timpul unui proces de rebilare, o sa cumperi un gratar electric mult prea scump.

Editat de pinky
Link spre comentariu
Vizitator maldii

@pinky Am inceput sa citesc dar vorba ta parerile sunt impartite sincer sa fiu imi place cum gandesti tu esti cam pe profilul meu ca sa zic asa , in mare parte stiu cam despre ce este vorba repar console de vro 5 ani dar vreau sa ma apuc de reballing pentru ca este mai bine si mai profi , eu ma gandeam la modelul Jovy er8500 dar am inteles ca pentru console nu prea ar fi buna

Link spre comentariu

Pai eu cred ca nu ai ,da iti dai cu parerea asa precum curca-n lemne,exact ca si cu cablajele, lasa-i pe cei care chiar se pricep sa dea un sfat ,nu vezi ca nu te baga nimeni in seama ,ia baga ceva si despre particula lui Dumnezeu ,ca tre sa o sti si pe asta . 

Editat de manolo
Link spre comentariu

Si pe tine cine te baga in seama?Linkul ce l-am pus mai sus special pentru tine este un exemplu.Aici pe forum posteaza cine doreste si nimeni nu este obligat sa raspunda.Daca tu detii chiar asa muzeu de aparate si scule de ce nu te lauzi oleaca cu asta caci ai avea unde.

http://www.elforum.info/topic/108219-amc-uri/

http://www.elforum.info/topic/92944-laboratoare-de-electronica/

Link spre comentariu
Vizitator maldii

@Cipri Mury eu iti multumesc pentru raspunsuri, mam uitat pe linkul care lai postat si il stiam problema este ca nu stiu care ar putea fi mai potrivita pentru ce vreau eu sa fac tocmai de aia am cerut si o recomandare cu un model anume 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări