ASZ12 Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 salut! tocmai am facut rost de un traf de ups si eram nedumerit cu alimentarea deoarece nu stiam cum sunt facute legaturile pe sub izolatie,am fost nevoit sa rup izolatia exterioara si m-am lamurit repede,un fir de la primar era legat impreuna cu unul de la secundar,le-am ,,despartit'' si am alimentat,rezultatul (0-32,8) - (0-32,8),acum ,ce ma intereseaza,as vrea sa reduc tensiunea la iesire,cum pot face asta,sa scot din spire iese din discutie (sa-l desfac), sa-l alimentez printr-un alt traf care scoate pe secundar aprox 200v ar fi singura optiune pe care o vad...as dorii un pic de ajutor !! multumesc ! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Pune o poză clară de aproape cu traful în cauză, sunt câteva modele care pot fi modificate doar legând corespunzător înfăşurările existente. Câţi acumulatori avea UPS-ul, unul sau doi de 12V ? Link spre comentariu
ASZ12 Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 (editat) nu stiu cati acumulatori avea mi se pare ca unul dar ce am omis eu sa spun este ca mai are o infasurare ce scoate aprox 1,6V ,pe mine ma intereseaza sa am in secundar 15v-0-15v,daca ar merge sa inseriez primarul cu infasurarea de 1,6v poate ca m-as apropia... Editat Aprilie 1, 2016 de ASZ12 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Vezi că trebuie să mai aibă o înfăşurare de 12V, ce încărca acumulatorul, aceea se poate lega în antifază cu primarul, dar eu cred totuşi că acel UPS avea doi acumulatori şi lucra la 24V. Trafurile de UPS-uri de 12V ,,scot,, de obicei cam 2 x 7V când sunt alimentate invers. De ce nu pui totuşi o poză cu traful ăla ? O încarci pe Imgur gif (nu trebuie creat cont) şi copiezi link-ul BB Code (For forums) aici. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 este posibil,nu stiu,cert este ca modul de legare era asa: firul albastru cu papuc avea rezistenta cea mai mare,masurata cu restul firelor negru, maro, rosu,ele fiind toate trei in soclu tata (mufa tata),iar infasurarea cu fire negre de pe partea cealalta are 1,6v (ea este separata de restul),dupa ce l-am desfacut am vazut cum erau legate,albastru era inceputul iar sfarsitul bobinei se lega la firul negru care este inceputul bobinajului cu sarma groasa (1,5 cred),deci un fir din primar se lega la un fir din secundar insa acum le-am separat : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum