Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cursuri de electronica aplicata (electronica practica)

vsurducan

Postări Recomandate

Vizitator robertkiss88

Buna tuturor,eu sunt nou pe aici si destul de incepator in ceea ce priveste electronica...am mai reparat diverse lucruri in acest domeniu insa as dori sa stiu mai multe ...sa imi perfectionez tehnica...sincer caut astfel de lucruri si as fi incantat daca ar exista un astfel de material :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

2

• costy

2

• ghimpe--

2

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nickbike

salutare la toti ... sunt probabil mai "verde" decit isi inchipuie orisicare din voi .. si totusi as dori sa ma initiez si sa invat radioelectronica (bine asta in perspectiva permanenta.. ma refer la perfectionare permanenta) si as cere un sfat cum si de unde sa incep .. niste materiale pt incepatori daca e posibil niste contacte skype/yah.mess ca sa comunic cu cineva mult mai experimentat online ..mc anticipat ..

Link spre comentariu

mi se pare o idee foarte buna sa existe asa ceva... poate chiar sub forma de wiki daca nu intereseaza in mod deosebit aspectul comerical. pe mine m-ar interesa mai ales anexele pe capitole cu majoritatea formulelor de calcul pt diverse chestii... astfel incat sa am tot timpul biblia electronicii la indemana :)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator rzvsividra

SalutareVad ca de la initiativa din 07 nu s-a mai revenit cu nici o veste. Mi se pare o idee stralucita (mai ales pt cei care ar vrea sa invete dar nu au timp/rabdare/chef sa mai treaca inca o data prin facultate) si sper sa se revina asupra ei... vad ca doritori sunt destui (inclusiv subsemnatul).

Link spre comentariu

SalutareVad ca de la initiativa din 07 nu s-a mai revenit cu nici o veste. Mi se pare o idee stralucita (mai ales pt cei care ar vrea sa invete dar nu au timp/rabdare/chef sa mai treaca inca o data prin facultate) si sper sa se revina asupra ei... vad ca doritori sunt destui (inclusiv subsemnatul).

Acelasi lucru vad si eu. Cred ca aceste cursuri ar avea succes pe suport CD si la fiecare capitol exemple clare legate de cerintele imediate. Multa teorie se gaseste in manuale si tutoriale. Tinerii de astazi nu au rabdare sa mai rasfoiasca carti, reviste. Trebuie o forma atragatoare si f. la obiect. Deasemenea cred ca un capitol separat sa fie pt. proiecte care sa-i atraga cum ar fi: boxe de difuzoare, orga de lumini, amplificatoare de j.f., antene WiFi, surse de alimentare si lumina etc. Poate nu e normal sa incepi un proiect fara sa ai cunostintele si deprinerile necesare dar, "provocati" de o lucrare vor pune "burta pe carte"!Chiar pe acest forum sunt multe proiecte finalizate si sunt sigur ca niciunul dintre forumisti nu ar cere drepturi de autor, nu-i asa! :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări