tehnic Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 salutare, rog pe cei ce pot sa ma ajute in urmatoarea situatie - selectorul acestui tv. pe care scrie ENG27519G e doar pt UIF si e cu sinteza de frecventa. I-am pus un UV1316- are aceiasi dispunere la pini cu un singur IF - dar nu prinde decat o parte din programe . Trebuie un alt tip dar nu stiu de care... Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 (editat) panasonic-ul nu merge cu alte modele de tuner decat de panasonic,dupa schimbarea acestuia mai trebuie intrat si in SERVICE MODE si facut unele modificari in optiunile televizorului. daca lcd-ul este din irlanda nu ai cei face,nu merge cu nici un selector. daca este din anglia trebuie la cautare programe schimbata tara in germania ,spania,polonia. Editat Martie 31, 2016 de Sorin Schiriac Link spre comentariu
codrut Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Poti incerca si un soft daca gasesti pentru el. Link spre comentariu
tehnic Postat Martie 31, 2016 Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 nu are in meniu sa schimbi tara, dar in servis are si l-am trecut pe ,,E.Europe,, insa la aceasta optiune am vazut ca nu se simte nimic la cautare. Am reusit doar sa-l trec din UIF numai, in FIF-UIF si asa se face ca prinde totusi aceste programe. Propietaru ar zice ca-i din Anglia... cred ca nu am fost atent la toate optiunile din servis..., Revin saptamana ce vine cu noutati , multumesc de raspunsuri ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 (editat) Salut, Stie cineva cum se intra in menu service la acest tv?, de vre-o 3 ore ma tot chinui si nu reusesc, primul menu service a mers din prima cu: 7.1 How to enter SERVICE 11. In sound menu, set BASS to MAX/MUM, and set TREBLE to MINIMUM.2. Simultaneously press INDEX button on remote control and DOWN button [-/V] on the TV set. Al doilea menu service: 7.2 How to enter SERVICE 2 1. Set the channel to CH99.2. Press HOLD button on remote control.Note:To exit to Service mode, press N or Power button on remote control. Am setat pe canalul 99 si am apasat tasta HOLD, dar nimic......,telecomanda nu e originala a tv-ului, dar e asemanatoare si face toate functiile inclusiv HOLD, cred ca singura explicatie ar fi ca nu merge, ca nu am telecomanda originala pentru tasta HOLD...... Tv-ul e adus din anglia si are putin sunet pe program, dar foarte distorsionat, de aceea vroiam sa intru in service mode, sa modific la setari.......Multumesc. Atasez mai jos link pentru manualul service...... https://files.fm/u/sz8xxk5v#_ Editat Martie 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 rulezi service 1 cu butonul verde pana la capat apoi apesi hold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum