daniels Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 La acest deck dupa ce apas play reda cam 10s dupa care se opreste ca si cum ar fi ajuns caseta la capat. Fenomenul se manifesta tot timpul (cu/fara caseta si atunci cand este pe derulare). Banuiesc ca un releu nu mai lucreaza cum trebuie. Daca cineva a mai intalnit aceasta problema as dori sa stiu unde se poate interveni. Manualul de service http://sportsbil.com/other/Akai/AKAI%20GXC%20730D%20SM.pdf Link spre comentariu
franzm Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 Verificati circuitul si mecanica autostop (cureaua de la contorul de banda?). Link spre comentariu
daniels Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Intradevar, contorul nu mai functioneaza. Nu mi-as fi imaginat sa aibe lagatura! Link spre comentariu
franzm Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 (editat) Senzorul pt autostop (un contact trestie actionat de un magnet rotativ) se afla pe contor. http://s1219.photobucket.com/user/Kale021/media/PICT0064_Akai_small.jpg.html Editat Martie 30, 2016 de franzm Link spre comentariu
daniels Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Multumesc pentru sfaturi! Nu ma asteptam sa le primesc asa repede, avand in vedere ca scula e de prin 1979. Va referiti cureaua pe care am marcat-o cu sageti rosii? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 31, 2016 Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Intradevar cureaua este de vina! Am desfacut azi masca si am vazut ca acea curea era mult prea slab intinsa si nu mai transmitea miscarea. Daca ajutam cu degetul acel contor totul functiona normal. Dupa ce am desfacut 5-6 repere si nustiucate suruburi am reusit sa scot cureaua. Sper sa le pot pune inapoi. Cureaua asa slaba are 13cm. deci tot cercul ar avea 26 cm. Daca are cineva o curea buna care sa se potriveasca sunt interesat. Link spre comentariu
paul_ral Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Cauta pe olx, este un user din cluj care vinde curele Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Am gasit si am schimbat cureaua. Totul merge perfect. Parca a fost facut sa tina 1000 de ani. img hosting Inca odata multumiri lui @franzm! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Păi la motorul şi volantele alea... Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Am eu un motiv pentru care am scos de la naftalina deck-ul asta..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum