briobit Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 Poate si de origine extraterestra .Dar oricum statiile de lipit pentru profesionisti(Weller,Metcal,JBC s.a.) in general au niste preturi de iti pica plombele caci acuma vreo 3 saptamani am fost intr-un magazin de electronice sa-mi cumpar un varf pentru letcon si o tresa absorbanta iar cand am vazut ca cea ma ieftina(un Weller nu mai tin minte ce model) costa peste 1700RON... Dar unii de pe acest forum detin (fiecare in parte) mai multe asemenea statii.Bravo lor ca isi permit. E cam mult 1700 de ron ... eu am dat 130$ pe un WESD51, adica aia cu afisaj iar aia fara afisaj WES51 e 90$ cumparata de pe amazon .... pana la 1700 e cam mult Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 31, 2016 Partajează Postat Martie 31, 2016 (editat) E cam mult 1700 de ron ... eu am dat 130$ pe un WESD51, adica aia cu afisaj iar aia fara afisaj WES51 e 90$ cumparata de pe amazon .... pana la 1700 e cam mult Pai cati electronisti din Romania fie ei amatori sau profesionisti nu isi comanda produse din strainatate deoarece sunt mai ieftine? Site-urile ebay si aliexpress fiind poate cele mai bune exemple. Editat Martie 31, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum