Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcoane posibil defecte, fara ca utlizatorul sa stie - Gordak si altele.

Dxxx

Postări Recomandate

Poate si de origine extraterestra  :d .Dar oricum statiile de lipit pentru profesionisti(Weller,Metcal,JBC s.a.) in general au niste preturi de iti pica plombele caci acuma vreo 3 saptamani am fost intr-un magazin de electronice sa-mi cumpar un varf pentru letcon si o tresa absorbanta iar cand am vazut ca cea ma ieftina(un Weller nu mai tin minte ce model) costa peste 1700RON... :speriat Dar unii de pe acest forum detin (fiecare in parte) mai multe asemenea statii.Bravo lor ca isi permit.

E cam mult 1700 de ron ... eu am dat 130$ pe un WESD51, adica aia cu afisaj iar  aia fara afisaj WES51 e 90$ cumparata de pe amazon  .... pana la 1700 e cam mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

7

• Depanatoru

4

• Marele Savant

4

• cipri_mury

4

Top autori în acest subiect

E cam mult 1700 de ron ... eu am dat 130$ pe un WESD51, adica aia cu afisaj iar  aia fara afisaj WES51 e 90$ cumparata de pe amazon  .... pana la 1700 e cam mult

Pai cati electronisti din Romania fie ei amatori sau profesionisti nu isi comanda produse din strainatate deoarece sunt mai ieftine? Site-urile ebay si aliexpress fiind poate cele mai bune exemple.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări