Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RYDER 32 RA 110

ceorneialexdru

Postări Recomandate

Buna seara! Am un client cu acest tv. fara telecomanda.Insa as vrea sa stiu ce telecomanda sa-r putea folosi sau vre-un cod. pe ,,Bravo" - ,,M4U"? Metionez, nu sunt electonist, ci doar vand telecomenzi. Muitumesc mult !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ceorneialexdru

6

• palcu ion

5

• gabilungu66

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Metionez, nu sunt electonist, ci doar vand telecomenzi.

in acest caz trebuie sa-ti faci o baza de date iar unde nu merge chemi proprietarul cu aparatul si dai din coate pina gasesti!

Link spre comentariu

Baza de date am. Lucrez cu ,,Bravo" V4 si V7, cu M4U, mi-am creat o baza de date cu poze si tot felu de coduri.Am cataloage vechi la care apelez, fac tot felu de combimatii intre telecomenzi. Repar telecomenzi, fac orice in acest domeniu, caci din asta-mi castig painea, dar tehnica avanseaza si tot apare ceva nou si de aceia apelez la acest forum! Nu!

Link spre comentariu

Poate te ajuta,www.telecomanda.ro/index.asp?PAS=5&tip=TV&LMarca=RYDER&Model=32%20RA%20110

sauPosted Image

Multumesc! Am incercat, la adresa sus mentionata, dar ei, vor sa cumpar fara sa-mi arate telecomanda. Eu am peste 450 de modele de telecomenzi la vanzare, poate gasec una sa functioneze.

Link spre comentariu

Da! Inradevar codurile sunt: 1428 si1099 pe M4U si RCW. Aveam si eu o telecomanda, copiata in programul IR, sub aceasta marca, dar nu am stiut modelul. Multumesc mult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări