Blind Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Da 2-3 sute, ia-ti unul pe usb si scapi de batai de cap (ca de cautat pe forumuri straine nu cred ca o sa te obosesti) Link spre comentariu
Solim Postat Martie 26, 2007 Autor Partajează Postat Martie 26, 2007 BIne zis Blind,dar totusi ma mai obosesc odata sa incerc toate cele 5-6 blue. sau cate am. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Da 2-3 sute, ia-ti unul pe usb si scapi de batai de cap (ca de cautat pe forumuri straine nu cred ca o sa te obosesti)de fapt e cam 4-6sute...sau il pui sa ia chinezarii?? ;) Link spre comentariu
Blind Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Vei fi surprins sa vrezi cat de bine merg chinezariile si cate functii au integrate la preturi super mici....Multiple bluetooth connections...la 30 de lei...Cum e SE pentru telefoane, china pt restul aparatelor :smt003 (exagerez, se rezista in timp, china nu foarte mult, depinde de ce nimeresti) Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 bine de stiut, un adaptor de dinte albastru e pe lista mea de cumparaturi, mai nou... Link spre comentariu
Blind Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 Sa vad daca il mai gasesc p-ala de la munca, sa iti zic exact ce am testat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum