Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bluetooth la Laptop

Solim

Postări Recomandate

Cum folosesc bluetooth-ul de la laptop ca nu am nici un program.Am un singur butonas langa care arata semnu de la bluetooth,dar apas pe el si nu se intampla nimica,Inainte sa imi reinstalez Win,si il aveam pe cel original nemtesc,cand apasam butonul scria ceva cu "Acitviren" in dreapta jos a ecranului cu verde si ingrosat.E un Acer Aspire 3633 WLMi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

9

• Blind

8

• MifTy

3

• Extasy2525

1

Top autori în acest subiect

Tot laptop acer am si eu....am intrat la support, am dat mail la ei, am downloadat driver-ul de la bluetooth si tot nu lam facut sa mearga, raspuns de la ei nu am primit nici acum, iar mail-ul a fost dat in noiembrie. Am avut un windows luat de pe dc++ si cand laminstalat imi mergea bluetooth-ul, dar era cam prost si aveam probleme cu internet explorer. Lam dezinstalat si amintalat altu de stiu ca merge. Totul este ok mai putin bluetooth, nu lam putut face nici pana acum sa mearga. Daca are cineva vreo posibilitate sau are cineva asemenea model si la facut sa mearga sa ne spuna si noua. :d

Link spre comentariu

Cum folosesc bluetooth-ul de la laptop ca nu am nici un program.Am un singur butonas langa care arata semnu de la bluetooth,dar apas pe el si nu se intampla nimica,Inainte sa imi reinstalez Win,si il aveam pe cel original nemtesc,cand apasam butonul scria ceva cu "Acitviren" in dreapta jos a ecranului cu verde si ingrosat.E un Acer Aspire 3633 WLMi

poate Aktivierten scria :smt005

nu, n-am laptopul amintit, nu-s mare cunoscator de germana...

mai scotoceste pe site la ei, sa vezi de arhiva cu drivere...

Link spre comentariu

L-ai luat nou sau la mana a 3-a?Ia uita-te pe spatele lui, s-ar putea sa scrie o serie pt bluetooth. Eu am acum un packard bell (am avut acer inainte, insa nu aveam si bluetooth la el), iar pe spatele lui scrie.Daca nu iti merge asa, desfa-l si vezi ce scrie pe chipul bluetoothului (e o chestie mica si patrata care se pune intr-un slot undeca, asemanator cu modemul, insa mai mic).PS: S-ar putea sa mai am si cd-ul de la aspire-ul meu, cred ca e si driverul pentru bluetooth acolo. Daca promiti sa-ti citesti posturile de-acum inainte inainte sa dai enter il caut si poate ti se potriveste :yawinkle:Later edit: Chiar este si driver pentru bluetooth, insa nu ocupa decat 20 si ceva de mega....

Link spre comentariu

Deci Blind,deobicei nu fac geseli de ortografie,dar se intampla cand ma mai grabesc si eu,acuma hai sa fim serios,cati nu mai gresesc...dar m-a enervat ca te-ai luat de mine.Acum despre laptop,nu l-am luat nou din magazin,dar era aproape nou cand,l-am luat de la niste prieteni de familie din germania,si nu au mai avut cd-urile la ei cand au venit aici.deci daca binevoiesti sami dai driverul ala...raman dator :smt003 :smt003

Link spre comentariu

linkul este temporar, pana ma plictisesc si il sterg. arhiva are vre-o 20 de mega. Daca nu ti/vi se potriveste incercati cu cel de pe ftp-ul de la acer, sau vedeti ce tip de bluetooth are modelul respectiv si cautati pe google manualul de intretinere/utilizare/reparatii/toate. Aolo se gasesc si detalii despre piesele de schimb si accesoriile ce pot fi utilizate

here we go: http://blindmosquito.evonet.ro/atasamente/BTW.rar

Link spre comentariu

Hmm...scrie asa: Bluetooth device not found.Please verifi that your bluetooth device is properly connected and turned on. Inseamna ca nu-mi merge,adica nu mi-l recunoaste.hm......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări