Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparate radio pe tuburi

buruska59

Postări Recomandate

La 19.02.2018 la 11:10, buruska59 a spus:

Se adauga unTube tester B+K 607 in perfecta stare de funcionare. Am schimbat uA metrul fiindca era stricat (asa am cumparat).

Are cartea technica + carticica cu codurile pentru tuburi. Pret 500 lei.

iqelj4.jpg

inx0sm.jpg

fdwz05.jpg

M-ar interesa pe mine daca nu e complicat de calibrat si daca masoara si transconductanta. Am rugamintea daca se poate sa pui niste poze mai mari.

Link spre comentariu
La 2018. március 2. la 9:02, victordascalescu54 a spus:

M-ar interesa pe mine daca nu e complicat de calibrat si daca masoara si transconductanta. Am rugamintea daca se poate sa pui niste poze mai mari.

Buna.

B+K 607 nu masoara  transconductanta. 

Cu stima!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

IL14 masoara si transconductanta, mai masoara curentul anodic, scurtircuit (curent scurgeri) intre pini, starea vacuumului din tub si altele. Este usor de calibrat, da in carte mura in gura orice verificare/calibrare, studiind schema se pot face cartele pentru multe tuburi. Scalele de masura sunt pe cartele, nu pe instrument, seamana in acest sens cu Funke w19, un tube tester renumit si extrem de scump.

buruska59 daca poti sa-mi dai si mie o scanare sau fotografii lizibile ale cartii in romana pentru IL14, pot sa ofer in schimb un film facut de mine cu explicatii si lucrul cu IL14, cum se verifica un tub cu el, de asemenea ofer si traducerea mea din rusa a cartii. Atat vorbaria din film cat si traducerea mea sunt in engleza, asa mi-a cerut proprietarul IL14 verificat si calibrat de mine.

Daca mai e valabil ma intereseaza si radioul loewe dar numai daca este complet functional si fara urme de interventii/modificari la interior gen diode cu siliciu, condensatori moderni etc.

Editat de mojnost
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări