victordascalescu54 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 La 19.02.2018 la 11:10, buruska59 a spus: Se adauga unTube tester B+K 607 in perfecta stare de funcionare. Am schimbat uA metrul fiindca era stricat (asa am cumparat). Are cartea technica + carticica cu codurile pentru tuburi. Pret 500 lei. ************* M-ar interesa pe mine daca nu e complicat de calibrat si daca masoara si transconductanta. Am rugamintea daca se poate sa pui niste poze mai mari. Link spre comentariu
buruska59 Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 La 2018. március 2. la 9:02, victordascalescu54 a spus: M-ar interesa pe mine daca nu e complicat de calibrat si daca masoara si transconductanta. Am rugamintea daca se poate sa pui niste poze mai mari. Buna. B+K 607 nu masoara transconductanta. Cu stima! Link spre comentariu
mojnost Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 (editat) IL14 masoara si transconductanta, mai masoara curentul anodic, scurtircuit (curent scurgeri) intre pini, starea vacuumului din tub si altele. Este usor de calibrat, da in carte mura in gura orice verificare/calibrare, studiind schema se pot face cartele pentru multe tuburi. Scalele de masura sunt pe cartele, nu pe instrument, seamana in acest sens cu Funke w19, un tube tester renumit si extrem de scump. buruska59 daca poti sa-mi dai si mie o scanare sau fotografii lizibile ale cartii in romana pentru IL14, pot sa ofer in schimb un film facut de mine cu explicatii si lucrul cu IL14, cum se verifica un tub cu el, de asemenea ofer si traducerea mea din rusa a cartii. Atat vorbaria din film cat si traducerea mea sunt in engleza, asa mi-a cerut proprietarul IL14 verificat si calibrat de mine. Daca mai e valabil ma intereseaza si radioul loewe dar numai daca este complet functional si fara urme de interventii/modificari la interior gen diode cu siliciu, condensatori moderni etc. Editat Aprilie 1, 2018 de mojnost Link spre comentariu
Postări Recomandate