Vizitator Daniel Eugen Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Salutare la toti Am si eu o problema care ma scoate din minti de 2 zile Detin un e46 pe care am montat o satie si un bass. Bass-ul este home made dintr-un difuzor wharfedale de 4ohm 15" plus un amplificator fara reglaje LPF si HPF si o iesire auziliara de SAL care are doua potentiometre pe ea de reglat volumu care duce in statie Disper ca se aude voce pe bass,cum sa fac sa fie treaba buna,vreau si eu sa cumpar sau sa fac acasa un filtru LPF standard. Si cum sa il leg, La intrare in statie sau la iesire din statie ? Multumesc Link spre comentariu
tomalex Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 La o simpla cautare... in lene... :http://www.elforum.info/topic/47606-creare-filtru-bass-la-intrare-in-statie/ Mai cauta si tu pe goagle Spor! Link spre comentariu
Vizitator Daniel Eugen Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Da mersi,l-am facut si tot da voce,oricum ma duc maine sa cumpar unu. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Daca as mai si intelege ce scrii tu mai sus..... Daca nu vrei sa se auda deloc vocea in bass atunci iti trebuie un filtru care sa taie mai jos (in frecventa) si cu o panta mai mare (mai multe celule inseriate). Este normal sa se auda putin vocea in diful de bass, doar in sub bass (subwoofer <70-80Hz) trebuie sa lipseasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum