Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teletech 32715 81cm 'nici un canal memorat'

Vizitator ccrys

Postări Recomandate

Vizitator ccrys

Am acest model de tv pe care asa l-am luat:

Cand il aprind imi apare mesajul 'nici un canal memorat' si incepe numaratoarea inversa de la 5:00.

Ca sa isi revina trebuie sa astept pana se apropie de 0,apoi apas iar o tasta,incepe iar numaratoarea inversa si repet iar ciclul.Intr-un final isi revine si merge daca nu e oprit.

Ce poate sa aiba?cat m-ar costa reparatia si vreau sa stiu daca renteaza. Am aparat de masura dar nu ma pricep la depanari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

4

• Sorin Schiriac

2

• palcu ion

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai ati incercat sa-i dati o cautare automata?!?! :84  Daca nu are niciun program memorat,normal sa treaca in st-by,doar nu o sa va uitati la....''purecii'' de pe panel!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Hm,inainte de softari si alte dracii,vedeti staburile(tensiunile) de 1,8(daca sant ) si de 3,3v; 5v.....eventuale defecte de contact....Si pe restul intrarilor AV ma refer ,nu HDMI ,este aceeasi problema?

P.S.-Banuiesc ca l-ati cumparat mai ieftin ...si acesta era defectul sau ''ascuns''..... Posibil sa fie nevoie de alta PCB....!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
Vizitator ccrys

Pe toate intrarile este aceeasi problema numai ca se manifesta diferit,in sensul ca:daca comut pe hdmi se vede un sfert de display cu artefacte si restul negru iar pe analogic:lipsa canal.

Mi l-a dat cineva gratis pt ca si-a luat altul.

PCB=placa de baza? cat ar costa una?

Editat de ccrys
Link spre comentariu
Vizitator ccrys

Placa de baza: 17mb22-2

pare defect de selector sau 5v  VT tuner

Cum pot sa imi dau seama?

Rectific:eroare de pe cablu este'fara semnal' iar pe hdmi am doar sunet si imaginea neagra

Dupa ce il las 10-15 min sa ii fac ritualul isi revine.

Editat de ccrys
Link spre comentariu
Vizitator cata82

Lasa selectorul in pace, nu e de acolo defectul (cum zicea un coleg mai sus) daca zici ca defectul persista si pe hdmi si pe analogic. Nu ai spus nimic despre tensiunile mici de pe placa de baza. Cum sunt tensiunile de 5v; 3,3; 1,8v?Sunt stabile in sarcina?Verifica toti condensatorii din sursa si cei de pe placa de baza. Verifica si condensatorii smd de pe placa de baza, greu cu astia daca nu ai suflanta cu aer cald. Si mai greu daca nu ai esr-metru.Cele mai ciudate defecte la lcd-uri, led-uri le dau condensatorii smd de pe tensiunile amintite mai sus.

Editat de cata82
Link spre comentariu

...atunci...ori la service cu el,ori va riscati dvs sa-i cumparati o placa 17MB22-2 si o schimbati ,daca,citez :  ''Am aparat de masura dar nu ma pricep la depanari.''!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări