trasorv Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Bună ziua, am un Samsung galaxy s5 și vreau să îi extind memoria cu un card dar nu știu ce card să cumpăr, ca și brand mă refer. Mi-e teamă ca telefonul să nu îl recunoască Îmi poate spune cineva cum pot evita acest lucru și care ar fi primele trei - patru în ordine? Mulțumesc Link spre comentariu
Marius84 Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Sincer, m-am prea mai auzit ca telefoanele de generatie noua sa faca figuri de genul a nu recunoaste cardul. De multe ori, un card nerecunoscut este un card defect. Deci un card cu o clasa mai mare de viteza capacitate cat aveti nevoie si cam gata. Link spre comentariu
trasorv Postat Martie 29, 2016 Autor Partajează Postat Martie 29, 2016 Păi tocmai de aceea am întrebat de cele mai bune mărci, ca să nu nimeresc unul defect Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 (editat) Unul defect (mai ales de nou) se schimba ca doar de aia exista si garantie. Editat Martie 29, 2016 de sesebe Link spre comentariu
trasorv Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Tot ce vreau eu este să minimalizez riscul de a umbla de colo-colo cu un card defect Link spre comentariu
rochester21 Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Cele mai bune marci de memorii flash.....Sandisk, Verbatim, Samsung, Kingston, Transcend. Mie imi place Verbatim, da` preferabil clasa 10 daca se poate. Sigur, daca nu filmezi 1080p sau 4k merge si clasa 4, dar daca cumperi card de 64 de gb la clasa 4, o sa astepti "putin" mai mult la transferuri Editat Aprilie 17, 2016 de rochester21 Link spre comentariu
trasorv Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 OK apreciez răspunsul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum