edy_wheazel Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Ma scuzati ca intreb, dar ce tangenta are titlul topic cu amplificatorul ? Asa a botezat Edy amplificatorul lui ,Portocala Sovietica "Ampurile Orange sunt portocalii, "sovietica" pentru ca este construif cu tuburi rusesti. Da. Proiectul este in stand-by, urmeaza sa demareze in forta in curand, in paralel cu inca unul. Stand-by deoarece toata lumea stie, daca nevasta vrea sa schimbe usile de la camere ajungi sa spargi si baia si sa zugravesti. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Da. Proiectul este in stand-by, urmeaza sa demareze in forta in curand, in paralel cu inca unul. Stand-by deoarece toata lumea stie, daca nevasta vrea sa schimbe usile de la camere ajungi sa spargi si baia si sa zugravesti.Sunt sigur că nici mobilierul din bucătărie nu îi mai place ..... Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Sunt sigur că nici mobilierul din bucătărie nu îi mai place ..... Nu prea. In camera l-am schimbat deja. In loc de birou' meu mare cu sertare si dulapuri in care imi tineam piesele si altele m-am trezit cu o masuta ca la gradinita. Inca sunt curios unde imi pun sculele. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Nu prea. In camera l-am schimbat deja. In loc de birou' meu mare cu sertare si dulapuri in care imi tineam piesele si altele m-am trezit cu o masuta ca la gradinita. Inca sunt curios unde imi pun sculele. Ceva imi spune ca locuiti la bloc. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Ceva imi spune ca locuiti la bloc. Yeap! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum