Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Joc Lumini leduri

Andrei87

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

20

• Andrei87

20

• Dxxx

4

• maryuss2011

3

Top autori în acest subiect

Va salut. Vineri mi-a ajus comanda cu pic-urile. Domnul udar, imi puteti da softul pentru a ma apuca de el? Am postat in zona servicii ca am nevoie de programare, si astazi o sa iau legatura cu baiatul sa vedem daca facem ceva. Multumesc

Link spre comentariu

Da . sigur . Eu am apucat doar să pun LED-urile si rezistentele pe un breadboard după care m-am blocat în alte proiecte , mai urgente pentru mine . 

LED Chaser Nou.zip

Cine vrea lămuriri răspund cu plăcere .

Link spre comentariu

Va salut. Nu este nici o problema. De partea practica ma pot ocupa eu, am timp destul. Cand puteti sa imi spuneti ce rezistente sunt cele de la leduri. Multumesc

Link spre comentariu

Perfect. Zilele astea ma voi apuca de schema. Din pacate de colegul care programarea nu am dat.

Asa ca revin aici din nou. Daca ma poate ajuta cineva cu rescrierea pic-ului sa imi lase un mesaj. Multumesc

Link spre comentariu

Tot n-ai scris de unde ești , bănuiesc că din București . Dacă da , imposibil să nu găsești pe cineva . Mai ai puțină răbdare,  poate apare cineva curios de proiect și-l testează ... 

Eu încă n-am demontat breadboard-ul ăla . Cândva voi testa și eu cred....după ce mai rezolv din celelalte . 

Link spre comentariu
Vizitator

Am simulat schema colegului nostru UDAR, si am observat ca butonul nu are nici un efect asupra microcontrollerului.

In setarile de Editare a microcontrollerului MCRL Pin Function Select este Disabled. Daca acesta se selecteaza Enabled va avea rol de Resetare a microcontrollerului.

Poate colegul nostru a omis acest lucru sau nu este finalizat proiectul din cauza timpul (si trebuie sa il credem), si acel buton va avea un rol la finalizarea proiectului.

Link spre comentariu

Partea a doua a presupunerii este corectă .... Din păcate , și îmi cer scuze că am uitat să menționez , butonul nu este încă activ . El urma/urmează să aleagă valoarea variabilei ”repetări” dintr-un set prestabilit . Acest lucru urma să se facă acolo unde este comentariul : ”Aici verific daca se schimba viteza ..... ” Din lipsă de pini , nu am găsit altă soluție . M-am gîndit și la folosirea dublă a unor pini - când ieșire , când intrare pentru a implementa butoane UP - DOWN dar era mai complicat și afecta afișarea la apăsarea butoanelor , așa că am ales calea mai simplă . 

Pentru teste se poate schimba manual ( în cod ) valoarea .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări