Vizitator Rappa Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Salut . Am și eu nevoie de o schemă pentru un circuit nou ( simplu ) pentru faza scurtă . Nu-mi mai funcționează și cred că am firul împușcat . Știu că am nevoie de un releu și o siguranță . La releu nu prea știu exact cum vin legate . ( este un anumit tip de releu ? ) Merci frumos . PS : Pentru o dacie 1310 . Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Ma indoiesc sa fie impuscat firul.Verifica blocul de sigurante,si blocul de lumini,acolo erau belele din cauza consumului becurilor.Din bord iti pleaca separat stanga de dreapta,deci ar trebui sa ai intrerupte 2 sarme,daca nu ai faza scurta deloc.Asa cum erau daciile,instalatia electrica nu lua foc decat daca se bagau cizmari la treaba,altfel,era dimensionata mai bine decat la multe masini straine din ziua de azi...si la sectiune conductor si la grosime izolatie.Daca nu stii sa legi un releu auto sau sa identifici contactele,cat e ea de dacie, acorda-i privilegiul si baga un electrician priceput la treaba,pt ca merita,daca ne gandim la urmarile unor improvizatii la astfel de instalatie...iti ia foc langa un "jaf" de 30k euroi si esti bun de plata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum