vasy_gsm Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Aveti o adresa de unde sa iau o cartela cu pic +memorie...? este vorba de un Silvercard s-au Greencard.am nevoie pentru un experiment la o yala electronica mai complexa... Link spre comentariu
Vizitator musaraf Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 A raspuns cu numele magazinului, dar un script inlocuieste orice nume de firma cu "magazin", ca sa nu apara... ma rog, neclaritati. :smt001 Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 27, 2007 Autor Partajează Postat Martie 27, 2007 Sunt la magazin. Am inteles... Mersi pentru raspuns..... de maine i-mi iau traistuca,ceva de merinde,si o iau asa incetisor prin Tara sa caut magazinul cu pricina... :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 comeata e magazinu Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 27, 2007 Autor Partajează Postat Martie 27, 2007 comeata e magazinu Multam Vasalica......e mai natural,ca la Maramures... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 mai natural... bineinteles ca de aia orice magazin ai scrie apare magazin din cauza ca asa vreau eu :weedman: Link spre comentariu
sofian Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 nu din cauza ca vrei tu :axe: ci din cauza ca nu vor sa sponsorizeze acest site Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 din cauza, am mai spus-o si o repet...Unii platesc sa apara... exemplu Bannerul de sus.Nimic nu e gratis si orice chestie este un consumator de ceva(bani) cum este si acest forum, nu se poate ca unii sa plateasca pentru ca altii sa profite. Acest forum din pacate inca este intretinut de la mine din buzunar(deci eu fac legea), cand se goleste buzunarul se evapora si forumul :smt006 Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Martie 28, 2007 Autor Partajează Postat Martie 28, 2007 Ar fi dureros ca sa dispara un asa forum...... Mai bine fa ceva din timp ca sa iasa bine , sa nu se simta vre-o intrerupere.Fa un anunt pe forum deschide un cont bancar ca sa putem finanta fiecare cu cate ceva ....... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 stati linistit ca buzunaru nu e gol :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum