Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre sistem audio

Vizitator cjionel

Postări Recomandate

Inteleg ca Sony a ajuns un brand "petarda"-acum vreo doua luni am cumparat:

http://www.mediagalaxy.ro/radio-portabil-sony-icf-p36-fm-am-negru

La pretul de 120 lei. te-ai astepta ca un radio de buzunar Sony, nou-nout, sa mearga impecabil, nu mai rau ca o "pocnitoare" din piata no-name de 25 de lei! In anii `70-`80 aveai satisfactie maxima cumparand asa ceva, astazi...teapa neagra! A doua zi l-a inapoiat, era de nefolosit, desi nu avea nimic defect!

Dar cum se poate intelege ca fostul Matsushita Electric Co (astazi "Panasonic") produce asemenea tiganii de ghetto, precum cel mai sus?! Nu mai vorbim ca fiind vorba de un "microsistem"-aka combina muzicala, o putere de iesire mai mare de 2X6W e aberanta, nu ai ce face cu asa ceva in interiorul casei...

Spre deosebire de Akai/Sony/Panasonic, firma Pioneer a ramas se pare cu picioarele pe pamant, comercializeaza un microsistem la un pret decent, cu puterea de iesire de 2x5W. Cat s-o mai gasi...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări