Vizitator Patrick_m Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau mai multe. Vreau sa repar un cdi de motocicleta. Cu ajutorul unui prieten care are statie de lipit si se pricepe sa o foloseasca, am inlocuit pana acum condensatorii si am ajuns la acest transformator smd pe care nu gasesc sa il cumpar. El nu stie cum il putem testa, asa ca varianta e sa iau altul. Va rog sa imi spuneti de unde as putea sa iau asa ceva. Multumesc frumos. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Cred că e foarte greu, dacă nu imposibil să găseşti în comerţ unul cu aceleaşi caracteristici. Oricum nu e un traf SMD, este poate întradevăr foarte mic dar tot THT se prinde. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 ma cam indoiesc ca-i defect traful. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Nici eu nu cred că-i traful cu beleaua, sincer cred că a luat placa la mână şi a cam schimbat tot pe ea...oricum OP spune că nu ştie cum să-l testeze, deci ar vrea să-l schimbe ca să fie completă treaba... Link spre comentariu
Vizitator Patrick_m Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Asa e. Schimb tot ce se poate schimba atata timp cat nu trebuie sa cumpar un nou CDI, care nu mai exista pe original, ci face o firma la 150 euro customizat pt modelul meu. O sa mai intreb prin Cluj daca nu stie cineva despre aceasta piesa. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Încearcă-l totuşi cu acelaşi traf, poate că traful e bun, şi nu mai trebuie schimbat. Link spre comentariu
Vizitator Patrick_m Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Am incercat. L-am dat jos dupa ce am vazut ca nu merge sistemul. Link spre comentariu
validae Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Măsoară rezistența tuturor bobinelor, prin măsurători cu ohmmetrul între bornele aflate pe aceeași parte. Fă apoi un desen cu poziția lor pe transformator sau editează în Paint imaginea astfel încât să desenezi ce bobine are acolo și rezistența lor.Apoi o să-ți arăt cum poți proba acel traf, relativ simplu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum