Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor transformer smd?

Vizitator Patrick_m

Postări Recomandate

Vizitator Patrick_m
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau mai multe. Vreau sa repar un cdi de motocicleta. Cu ajutorul unui prieten care are statie de lipit si se pricepe sa o foloseasca, am inlocuit pana acum condensatorii si am ajuns la acest transformator smd pe care nu gasesc sa il cumpar. El nu stie cum il putem testa, asa ca varianta e sa iau altul. Va rog sa imi spuneti de unde as putea sa iau asa ceva. 
Multumesc frumos. post-256524-0-05654600-1459019729_thumb.jpgpost-256524-0-62466700-1459019798_thumb.jpg
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_88

3

• sesebe

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred că e foarte greu, dacă nu imposibil să găseşti în comerţ unul cu aceleaşi caracteristici. Oricum nu e un traf SMD, este poate întradevăr foarte mic dar tot THT se prinde.

Link spre comentariu

Nici eu nu cred că-i traful cu beleaua, sincer cred că a luat placa la mână şi a cam schimbat tot pe ea...oricum OP spune că nu ştie cum să-l testeze, deci ar vrea să-l schimbe ca să fie completă treaba... :scarpin

Link spre comentariu
Vizitator Patrick_m

Asa e. Schimb tot ce se poate schimba atata timp cat nu trebuie sa cumpar un nou CDI, care nu mai exista pe original, ci face o firma la 150 euro customizat pt modelul meu. O sa mai intreb prin Cluj daca nu stie cineva despre aceasta piesa.

Link spre comentariu

Măsoară rezistența tuturor bobinelor, prin măsurători cu ohmmetrul între bornele aflate pe aceeași parte. Fă apoi un desen cu poziția lor pe transformator sau editează în Paint imaginea astfel încât să desenezi ce bobine are acolo și rezistența lor.Apoi o să-ți arăt cum poți proba acel traf, relativ simplu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări