NICA Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 va salut,as dori daca are cineva documentatia in limba romana sau engleza la acest generator.poate si semnificatia butoanelor si a mufelor spate.va multumesc. http://www.99poze.ro/test_rusesc/ Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 (editat) Am avut ceva asemanator....numai ca avea in plus parte de multimetru...volt/amper-metru...In fapt este o mira de test pentru TV...generator de patern pentru reglajul geometriei/convergenta si sunet...cred ca il mai am dar trebuie sa-l caut :(....in spate este iesire video modulat si iesire separata sunet... buna pentru teste audio...cale audio....are iesire sincro si inca cwteva care nu-mi aduc aminte acum (are inclusiv o iesire de 1 kHz....) revin daca gasesc doc de la al meu.....Ps....este pal/secam mira..... Editat Martie 26, 2016 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
NICA Postat Martie 26, 2016 Autor Partajează Postat Martie 26, 2016 (editat) Astept ,poate gasiti documentatia.Stiu ce este ca functioneaza dar in mod sigur imi scapa multe posibilitati necunoscand limba rusa. Editat Martie 26, 2016 de NICA Link spre comentariu
Relav Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Eu am caietul service al acestui generator dar e in limba rusa. Am incercat sa traduc semnificatia mufelor si comutatoarelor de pe spatele aparatului. Daca te intereseaza manualul da-mi pe privat o adresa de e-mail. Link spre comentariu
NICA Postat Martie 27, 2016 Autor Partajează Postat Martie 27, 2016 Multumesc domnului Relav,acum am toata documentatia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum