Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Serreno (China)

catalin004

Postări Recomandate

Pune un led cu o rezistență de 100 Ohmi în locul bazei tranzistorului final linii (cu el scos)și vezi dacă ai impulsuri acolo.Apoi dacă nu e semnal, vezi de ce nu ajunge, poate condensatorul electrolitic de cuplaj (dacă are) o fi uscat, sau nu ai tensiuni bune în sursă, electrolitici uscați pe filtraje...

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Schimba tranzistorul v572=c2383 chiar daca da bine pe aparat.

De asemenea in locul rezistentei R708 e posibil sa gasesti o dioda zenner de 5v, schimb-o si pe ea.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Ok, sa zicem ca nu-i aia schema.

Ai verificat, schimbat ce ti-am specificat mai sus?

Daca ai H-OUT pe pinul 56 atunci iti ajunge in etajul prefinal linii si apoi in baza tranzistorului final linii, asa cum te-a intrebat validae?

Raspunde la intrebari!!

Link spre comentariu

Nu am verificat cum a zis validae cu led-ul.....am verificat cu o casca pe pin 56.ieri nu am avut timp de el, insa astazi sper sa il verific....cu casca nu aveam nici un bazait....ar fi trebuit sa am.Ma refeream la schema ca nu corespunde, mai degraba ar fi cea a lui Florin Iordache, insa 3v3 ii face din bara de 8V, nu din cea de 5 ca in schema cu 11105. 

scoate tranz driver si masori frecventa in baza dupa aceea

o sa incerc si acest lucru...revin diseara cu raspunsuri 

Editat de catalin004
Link spre comentariu

am pus led-ul si nu se aprinde....

am scos prefinalul si am pus aparatul pe frecventa si am pentru 0,5sec ~1,5khz, insa dispare rapid...nu am electrolitici in serie cu impulsurile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări