eugenbt Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 n-ar trebui sa fie 16 ohmi? parca asa era regula. Link spre comentariu
gheo23 Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 15 hours ago, eugenbt said: n-ar trebui sa fie 16 ohmi? parca asa era regula. George a spus clar ca e vorba de rezistenta si nu de impedanta ! Link spre comentariu
marius_amp Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 (editat) Reatasez din nou schema corecta pentru amplificatorul Doina Delta. Obsev ca atasamentul cu schema de pe pagina anterioara nu mai functioneaza. Editat Martie 29, 2019 de marius_amp Link spre comentariu
alf Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 La 23.02.2019 la 15:33, George a spus: Iar acei 13 ohmi din schema reprezinta rezistenta in curent continuu a doua difuzoare cu impedanta de 8 ohmi conectate in serie. Valoarea de 13 ohmi este mentionata corect si reprezinta impedanta sarcinii... Pe vremea aia se gaseau in magazine incinte acustice "Delta", cu doua difuzoare romanesti de 12" inseriate. Fiecare difuzor era de 12,5VA/6,3 ohmi. Am avut si eu patru "boxe" de alea, dar le-am dezmembrat cu mai bine de 25 de ani in urma, iar difuzoarele le-am montat in amplificatoare combo ce le-am facut. Sigur mai am unul, dar zace nefolosit (inca) pe undeva printr-o magazie. 1 Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Conform datelor oferite de producator se obtin 16,2Veff pentru 20W la iesire.Rezulta ca impedanta este de 13ohmi ! Deci alf are dreptate 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum