Vizitator parly Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 as vrea sa-mi construiesc un lap timer nu foarte pretentios, ceva gen cronometru, dar care sa poata tine minte mai multe valori , pe care sa le pot citi ulterior. daca cineva are o schema care m-ar putea ajuta, il rog sa mi-o dea si mie.multumesc! Link spre comentariu
Vizitator parly Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 nimeni? Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 spune exact ce vrei ca sa vedem cum te putem ajuta Link spre comentariu
Vizitator parly Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 pai dupa cum am spus, un cronometru care sa inregistreze mai multe valori, care sa-l pun in bord la motocicleta, care cand apas un buton sa cronometreze pana il apas iar, cand incepe sa cronometreze iar de la 0. iar cand termin sa zic 5 lap-uri sau mai multe sa pot sa citesc timpii scosi.am gasit documentatii despre niste chestii gen lap timer, cu scheme, etc, dar erau cu un semnal IR si cand treceai prin dreptul emitatorului, inregistra timpul de la ultima trecere, chestie care nu ma ajuta atat de mult, din mai multe considerente. de aceea vreau ceva simplu, gen cronometru care sa-l actionez eu de la un buton, dupa cum am vazut la modelele mai noi de motocicliete sportive au chestia asta din fabrica,avand calculator de bord, si alte chestii.sper sa fi fost explicit in ceea ce doresc.multumesc anticipat Link spre comentariu
one Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Se poate face cu un microcontroller si un afisaj.Dar cred ca exista de cumparat la preturi accesibile cronometre electronice. Probabil ca nu se reseteaza, ci memoreaza numai timpii intermediari, dar asta nu cred ca este o problema decat daca trebuie sa calculezi cand esti pe motocicleta. Daca analizezi mai tarziu, e perfect. Link spre comentariu
Vizitator parly Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 problema cu cronometrele am studiat-o. nu am gasit nici unul care sa inregistreze mai mult de 2 valori, din ceea ce am gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum