Vizitator Harlan Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 Sau mai pe romaneste proiect pt targul de stiinta(fizica).Vreau o idee despre un dispozitiv pe care sa il construiesc pt un astfel de "targ".Trebuie sa contina o parte electrica neaparat(titlul proiectului implica asta) si sa fie in limitele materiei de liceu.Eu unul ma gandisem la un motor Stirling ca e usor de facut dar din pacate mai este unul in concurs asa ca ar trebui combinat cu ceva (electric,mecanic whatever).Nu este neaparat nevoie sa fie cu motor termic,era doar o idee.Pe net nu prea am vazut nimic interesant.Multumesc anticipat!P.S.:orice idee e binevenita(fara mistouri). Apropos, eu sunt tipul cu motorul Stirling , dar sa stii ca desi pare nu e usor de facut un motor Stirling functional. Link spre comentariu
costy Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 esti din slatina?eu unul cred ca nu mai particip Link spre comentariu
Vizitator Harlan Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 esti din slatina?eu unul cred ca nu mai participDa. De ce nu? Mai e timp . Link spre comentariu
costy Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 mototrul ala e cumva facut dintr-o cutie de bere ? Link spre comentariu
Vizitator Harlan Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 mototrul ala e cumva facut dintr-o cutie de bere ?Da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum