iuliantv Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 2-10 2-10 proba de microfon omul a fost amabil si ne-a salutat nu ca alti colegi ce-ti umplu mesageria de urari sataniste,deci tot respectul,va salutam si noi 1 Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Vedeti ca nu va pricepeti ?. Omul ne-a salutat in 2016 cand a fost deschis topicul si abia acum a ajuns salutul. Al naibi net. Ce viteza mica are. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 M-am luat cu altceva si am uitat sa mai scriu si continuarea dupa Salutare. Am un receiver proaspat stricat de la o furtuna cu trasnete. Intrebarea mea este daca gasesc unul bun pe olx sau okazii, si schimb doar placa de baza, va merge sau trebuie imperecheata cu cardul? Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Da, receptor clasic dolce. Am văzut că se găsesc funcționale pe OLX la 50-65 Ron. Editat Mai 3, 2019 de bbogdanmircea Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Acum 1 oră, bbogdanmircea a spus: M-am luat cu altceva si am uitat sa mai scriu si continuarea dupa Salutare. Am un receiver proaspat stricat de la o furtuna cu trasnete. Intrebarea mea este daca gasesc unul bun pe olx sau okazii, si schimb doar placa de baza, va merge sau trebuie imperecheata cu cardul? Trebuie imperecheat cu cartela si asta doar la ei , deci nu merge un decodor cu alta cartela , suna la ei si cred ca til schimba gratis Editat Mai 3, 2019 de Florinel TV 1 Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Din păcate era proprietate personală, nu-l schimbă. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 (editat) Acum 1 oră, bbogdanmircea a spus: Din păcate era proprietate personală, nu-l schimbă. contra cost se poate ,va dau alt receiver imperecheat cu cartela dv,daca nu mai sant si alti distribuitori de televiziune prin satelit Editat Mai 4, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Asta așa e, doar că e doar 270 ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum