Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv platinum

codrut

Postări Recomandate

Atunci d-le Tabacaru am rezolvat problema in felul urmator:am intrat in service menu cu: DISPLAY -1 -1- TV/AV ,am modificat AGC-ul pana cand imaginea a fost clara ,apoi din bobinuta(bovinuta)de CAF am ajustat pana cand si sunetul a intrat corect.

Le multumesc colegilor pentru ajutor,dar in special d-lui Tabacaru care le stie pe toate si mi-a dat sfaturi bune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

10

• palcu ion

7

• Florinel TV

2

• adydep

2

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator kblistu

sal,am un tv si sunetul dat la blana adica la 63 se aude practic cam cat mergea inainte la 20.ce ar putea avea astept idei.

Link spre comentariu

sal,am un tv si sunetul dat la blana adica la 63 se aude practic cam cat mergea inainte la 20.ce ar putea avea astept idei.

Ce tv este?Model?etc

Link spre comentariu

Salut cum apas pentru service mode dysplai 11 tv ca nu intra decat in av tv este un platinum rml-20hm03txt va rog poate imi spuneti cum intru in service are imaginea mare .vertical

Link spre comentariu

Am apasat de ma dor degetele destul de iute trebuie sa fie la programe cu o linie sau doua ? Trebuie pe un program anume claritate limba ceva ca nu merge display -1-1-tv av apasate destul de iute ce nu fac ??? Nu stie nimeni la acest model de patinium Model RML-20 HM03TXT Intrare meniu service ?

Link spre comentariu

ce telecomanda folosesti?

Acelasi model s-a facut in doua versiuni diferite(cu proc. TDA sau ST)

Editat de tehtronics
Link spre comentariu
Vizitator kblistu

tv este platinium sky 2122ai

Ce tv este?Model?etc

este  un platinium 2122 ai

Link spre comentariu

tv este platinium sky 2122ai

este  un platinium 2122 ai

Ori finalul obosit ori dump alterat, sau alimentarea finalului nu este corecta acumcine stie ce este acolo defect, ca un reper cam astea ar fi

Link spre comentariu
Vizitator kblistu

Ori finalul obosit ori dump alterat, sau alimentarea finalului nu este corecta acumcine stie ce este acolo defect, ca un reper cam astea ar fi

tensiunea de alimentare este buna in jur de 20 v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări