bihari u96 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Salut vw polo 3 ,6n2 inchide cu telecomanda , dar nu dechide numai prin cheie,ce putea fi . Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 primul pas este sa verifici telecomanda! Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Vezi microcontactul de deschidere, fie e oxidat și nu face contact, fie e dezlipit la un pin, fie bateria e moartă.Astea sunt trei defecte frecvente, dar nu sunt singurele... Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Cu ajutorul unui tester de telecomenzi,o diagnostichezi corect in cateva secunde.Acesta da doar 3 informatii ,dar esentiale: faptul ca emite sau nu,frecventa purtatoarei (trebuie sa fie 434Mhz) si amplitudinea purtatoarei (daca nu trece de o anumita valoare nu o afiseaza). Link spre comentariu
bihari u96 Postat Martie 25, 2016 Autor Partajează Postat Martie 25, 2016 Multumesc,o sa incercam cum ati scris sper ca o gasim problema . Link spre comentariu
bihari u96 Postat Martie 30, 2016 Autor Partajează Postat Martie 30, 2016 Salut am zis la prietenul care masina ,si o zis ca da semnal telecomanda ca ,la inchidere aprinde avariile ,si becul de interiori si la deschidere aprinde cu telecomanda avariile dar nu deschide usile numai cu cheie,si zice ca la motor in spate ,fost ars si cablajul 2 locuri am refacut dar nu s-a schimbat nimic. Link spre comentariu
one Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 (editat) Cam tarziu am ajuns, poate s-a rezolvat. Se deschid usile din interior, cu intrerupatorul de pe cotiera soferului ? Cu cheia se deschid toate sau doar cea in care se introduce cheia ? Se aude pompa cum merge si la inchidere si la deschidere ? Ai scos furtunul de la pompa sa vezi daca face presiune/vid ? Editat Aprilie 22, 2016 de one Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum