MVS Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Buna ziua. Se poate sa ma ajutati si pe mine cu documentele necesare realizarii acestei surse? Nu am gasit in prima postare niciun fisier atasat. Va multumesc, Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 (editat) Ai aici schema,cablaj tot ce iti trebuie http://www.elforum.info/topic/42375-sursa-0-30v0-10a/page-33?do=findComment&comment=1437396 Editat Mai 14, 2017 de maryuss2011 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Va salut, daca imi permiteti sa aduc si eu o mica contributie la acest proiect, am reproiectat cablajul cu tranzistorii de putere, astfel incat sa poata fi asezati 6 tranzistori "in linie", ceea ce ne permite montarea si pe alte tipuri de radiatoare, mai comune ca sa spun asa.... https://ufile.io/mskvf in linkul de mai sus gasiti fisierul lay cu modificari, am vrut sa atasez direct pe forum dar nu ma lasa, ma redirectioneaza la magazinul de cnc-uri.... daca vrea cineva pdf-uri, sa lase un semn aici sa atasez, sau si mai bine lasati o adresa de mail in privat sa va trimit acolo, Zilele urmatoare o sa atasez ceva poze si cu cablajele realizate... Link spre comentariu
nel65 Postat August 17, 2017 Autor Partajează Postat August 17, 2017 am pus eu aici k7200_si mai altfel.rar Link spre comentariu
alcon Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Va salut, daca imi permiteti sa aduc si eu o mica contributie la acest proiect, am reproiectat cablajul cu tranzistorii de putere, astfel incat sa poata fi asezati 6 tranzistori "in linie", ceea ce ne permite montarea si pe alte tipuri de radiatoare, mai comune ca sa spun asa.... https://ufile.io/mskvf in linkul de mai sus gasiti fisierul lay cu modificari, am vrut sa atasez direct pe forum dar nu ma lasa, ma redirectioneaza la magazinul de cnc-uri.... daca vrea cineva pdf-uri, sa lase un semn aici sa atasez, sau si mai bine lasati o adresa de mail in privat sa va trimit acolo, Zilele urmatoare o sa atasez ceva poze si cu cablajele realizate... Multumim, poate ca ar fi fost mai bine sa reproiectati in Sprint Layout 5, cei ce folosesc Sprint Layout 6 il vad oricum. Link spre comentariu
nel65 Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 in SL5 , stergeti ".rar" sch k7200.lay.rar Link spre comentariu
alcon Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Multumesc oricum, dar imi spune ca nu gaseste nimic arhivat. Stiu ca in aceasta perioada a anului sunt ceva probleme cu forumul. Link spre comentariu
nel65 Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 Pai cine a zis ca e o arhiva? Este un fisier lay,dupa ce se sterge extensia .rar se deschide normal Link spre comentariu
alcon Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Gata, am reusit si multumesc! Am mers pe varianta mai complicata, click dreapta, save link as, all files, rescris numele, adaugat .lay, si asta a fost, mai multe click-uri. Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Tadaaaammmm!!! Iaca si cablajele: Link spre comentariu
nel65 Postat August 22, 2017 Autor Partajează Postat August 22, 2017 (editat) spor... Editat August 22, 2017 de nel65 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Poze la fiecare pas... pasi mici dar siguri Intrebare: radiatorl din poze are 27cm lungime, 8 cm inaltime, si 3,6 cm grosime (aripioare). As putea monta pe un singur radiator 12 tranzistori 2SC5200, adica cele doua module cu tranzistori pe doua randuri, adica tranzistorii celor doua surse pe acelasi radiator?? Sau este necesar sa mai introduc un radiator pentru cea de-a doua sursa?? Asta in conditiile in care eu as face reglajul curentului maxim la 15A desi nu cred ca o sa am nevoie vreodata de atata, iar radiatorul va fi racit activ cu ventilator cu turatie variabila cu temperatura. Cum as putea inseria in circuit un termocuplu care sa se deschida la o anumita temperatura a radiatorului si care sa aduca in zero iesirile sursei de laborator?? Link spre comentariu
spark Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Solida carcasa , folosesti doua traf-uri de 15v ??????? Pentru intrebarea ta , cauta ""termostat bimetal"" , se foloseste ca protectie termica la tot felul de dispozitive ( fier de calcat , calorifer electric , etc. ) sau poti sa construiesti unul (cu termistor si 741 si releu) de decuplare la supratemperatura radiatori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum