Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

K 7200 ,Sursa 30V_10A

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Va salut, daca imi permiteti sa aduc si eu o mica contributie la acest proiect, am reproiectat cablajul cu tranzistorii de putere, astfel incat sa poata fi asezati 6 tranzistori "in linie", ceea ce ne permite montarea si pe alte tipuri de radiatoare, mai comune ca sa spun asa....

https://ufile.io/mskvf

in linkul de mai sus gasiti fisierul lay cu modificari, am vrut sa atasez direct pe forum dar nu ma lasa, ma redirectioneaza la magazinul de cnc-uri....

daca vrea cineva pdf-uri, sa lase un semn aici sa atasez, sau si mai bine lasati o adresa de mail in privat sa va trimit acolo, Zilele urmatoare o sa atasez ceva poze si cu cablajele realizate...

Link spre comentariu

Va salut, daca imi permiteti sa aduc si eu o mica contributie la acest proiect, am reproiectat cablajul cu tranzistorii de putere, astfel incat sa poata fi asezati 6 tranzistori "in linie", ceea ce ne permite montarea si pe alte tipuri de radiatoare, mai comune ca sa spun asa....

https://ufile.io/mskvf

in linkul de mai sus gasiti fisierul lay cu modificari, am vrut sa atasez direct pe forum dar nu ma lasa, ma redirectioneaza la magazinul de cnc-uri....

daca vrea cineva pdf-uri, sa lase un semn aici sa atasez, sau si mai bine lasati o adresa de mail in privat sa va trimit acolo, Zilele urmatoare o sa atasez ceva poze si cu cablajele realizate...

Multumim, poate ca ar fi fost mai bine sa reproiectati in Sprint Layout 5, cei ce folosesc Sprint Layout 6 il vad oricum.

Link spre comentariu

Poze la fiecare pas... pasi mici dar siguri :)

WP_20170824_001.jpg

WP_20170824_002.jpg

WP_20170824_003.jpg

WP_20170824_004.jpg

WP_20170824_005.jpg

WP_20170824_006.jpg

WP_20170824_007.jpg

WP_20170824_008.jpg

Intrebare: radiatorl din poze are 27cm lungime, 8 cm inaltime, si 3,6 cm grosime (aripioare). As putea monta pe un singur radiator 12 tranzistori 2SC5200, adica cele doua module cu tranzistori pe doua randuri, adica tranzistorii celor doua surse pe acelasi radiator?? Sau este necesar sa mai introduc un radiator pentru cea de-a doua sursa??

Asta in conditiile in care eu as face reglajul curentului maxim la 15A desi nu cred ca o sa am nevoie vreodata de atata, iar radiatorul va fi racit activ cu ventilator cu turatie variabila cu temperatura.

Cum as putea inseria in circuit un termocuplu care sa se deschida la o anumita temperatura a radiatorului si care sa aduca in zero iesirile sursei de laborator??

Link spre comentariu

Solida carcasa , folosesti doua traf-uri de 15v ???????

Pentru intrebarea ta , cauta ""termostat bimetal"" , se foloseste ca protectie termica la tot felul de dispozitive ( fier de calcat , calorifer electric , etc. ) sau poti sa construiesti unul (cu termistor si 741 si releu) de decuplare la supratemperatura radiatori

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări