Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

K 7200 ,Sursa 30V_10A

Postări Recomandate

Pana si eu am inteles, RY1 conform PDF-ului de mai sus, adica, orice releu Single Pole Changeover Relay se potriveste acolo.

Stiti de ce am spus lucrul asta? Pentru ca toti folosesc makro-uri customizate, dorind sa para interesanti, care nu sunt calibrate si nici macar marcate (name, type, etc.).

Editat de alcon
Link spre comentariu

Trafurile pot, pentru ca sunt recuperate din niste invertoare de 2000VA. Incet incet prinde contur si la mine sursa, o sa o fac intr-o carcasa standard de 19 inch, de fapt sunt doua surse in aceeasi carcasa, ca sa pot sa obtin si tensiuni diferentiale atunci cand am nevoie. Multumesc pentru precizari! :)

Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin

am facut si eu sursa de tensiune postata aici , m-am bucurat ca are silk screen, dar cand am pus alimentarea a pocnit c8 100uf .

Link spre comentariu

Eu zic totusi sa multumim initiatorului topicului ca a muncit ca sa faca acest cablaj si, mai mult de atat, a pus fisierele lay aici.

Acum, sigur ca este mai usor sa dam vina pe om, dar nu ne opreste absolut nimic sa nu verificam si noi cablajul, mai scapa detalii...

S-a lasat si cu alte pagube in afara de condensator?

Editat de Marius84
Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin

da , doar c8 a pocnit , l-am schimbat si l-am montat invers , pana la o noua alimentare astept si alte sugestii poate s-a strecurat vreo greseala, singura modificare care am facut-o din lipsa de piese , am pus 4 condensatori de 3300 /63v

Eu zic totusi sa multumim initiatorului topicului ca a muncit ca sa faca acest cablaj si, mai mult de atat, a pus fisierele lay aici.

Acum, sigur ca este mai usor sa dam vina pe om, dar nu ne opreste absolut nimic sa nu verificam si noi cablajul, mai scapa detalii...

S-a lasat si cu alte pagube in afara de condensator?

dar nu am acuzat pe nimeni , vizibil nu s-a ma intamplat nimic , am observat doar niste rezistente care se incalzeau excesiv , cand o sa am timp o sa ma uit mai atent 

Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin

dupa ce am schimbat c8 , r35 a scos fum , r3 , r32 , r34, r35 se incing , d1 defect , t1 pocnit si l-am schimbat, dupa ce am schimbat ce am gasit defect , releul cupleaza fara  sa misc ceva , doar alimentez si cupleaza , led permanent aprins si uite asa abandonez un proiect in care am investit peste 200 lei 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări