alcon Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 (editat) Pana si eu am inteles, RY1 conform PDF-ului de mai sus, adica, orice releu Single Pole Changeover Relay se potriveste acolo. Stiti de ce am spus lucrul asta? Pentru ca toti folosesc makro-uri customizate, dorind sa para interesanti, care nu sunt calibrate si nici macar marcate (name, type, etc.). Editat Mai 25, 2016 de alcon Link spre comentariu
Marius84 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 (editat) Am făcut și eu pana la urma necesarul de componente, pe care îl atașez. Necesarul de componente.pdf Editat Mai 25, 2016 de Marius84 Link spre comentariu
eps Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Buna seara, Revin cu intrebarea, cine poate fabrica un set de cablaje pentru aceasta sursa? Astept un raspuns in pm. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Va salut! Ce modificari s-ar impune la aceasta sursa pentru a putea debita la iesire un curent mai mare de 10A ?? Sa zicem un 20A ?? Multumesc! Link spre comentariu
nel65 Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Niciuna,traful sa poata... Si sase bucati de finali plus radiator generos. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Trafurile pot, pentru ca sunt recuperate din niste invertoare de 2000VA. Incet incet prinde contur si la mine sursa, o sa o fac intr-o carcasa standard de 19 inch, de fapt sunt doua surse in aceeasi carcasa, ca sa pot sa obtin si tensiuni diferentiale atunci cand am nevoie. Multumesc pentru precizari! Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 am facut si eu sursa de tensiune postata aici , m-am bucurat ca are silk screen, dar cand am pus alimentarea a pocnit c8 100uf . Link spre comentariu
Marius84 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Eu zic totusi sa multumim initiatorului topicului ca a muncit ca sa faca acest cablaj si, mai mult de atat, a pus fisierele lay aici. Acum, sigur ca este mai usor sa dam vina pe om, dar nu ne opreste absolut nimic sa nu verificam si noi cablajul, mai scapa detalii... S-a lasat si cu alte pagube in afara de condensator? Editat Iunie 7, 2016 de Marius84 Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 am facut si eu sursa de tensiune postata aici , m-am bucurat ca are silk screen, dar cand am pus alimentarea a pocnit c8 100uf . Doar c8 a pocnit? Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 da , doar c8 a pocnit , l-am schimbat si l-am montat invers , pana la o noua alimentare astept si alte sugestii poate s-a strecurat vreo greseala, singura modificare care am facut-o din lipsa de piese , am pus 4 condensatori de 3300 /63v Eu zic totusi sa multumim initiatorului topicului ca a muncit ca sa faca acest cablaj si, mai mult de atat, a pus fisierele lay aici. Acum, sigur ca este mai usor sa dam vina pe om, dar nu ne opreste absolut nimic sa nu verificam si noi cablajul, mai scapa detalii... S-a lasat si cu alte pagube in afara de condensator? dar nu am acuzat pe nimeni , vizibil nu s-a ma intamplat nimic , am observat doar niste rezistente care se incalzeau excesiv , cand o sa am timp o sa ma uit mai atent Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Cand vei avea timp, sa ne spui mai multe. Cand si care rezistente se incazesc excesiv, in sarcina sau in gol? Link spre comentariu
nel65 Postat Iunie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2016 C8 a scapat neintors,trebuie intors cu minusul la masa ,conform schemei. Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 dupa ce am schimbat c8 , r35 a scos fum , r3 , r32 , r34, r35 se incing , d1 defect , t1 pocnit si l-am schimbat, dupa ce am schimbat ce am gasit defect , releul cupleaza fara sa misc ceva , doar alimentez si cupleaza , led permanent aprins si uite asa abandonez un proiect in care am investit peste 200 lei Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Nu abandona, am înțeles că merge bine sursa ăsta, mai caută ca sigur e ceva greșit, cât de curând mă apuc și eu de ea sa o fac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum