Vizitator mihaiqwe Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Va rog sa imi spuneti cateva programe ce monitorizeaza in ascuns tot ce se scrie de la tastatura. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 UTFG (Use The Fucking Google) keyboard spykeyboard recorderkeyboard scanner :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 sau simplu, keylogger :naughty: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 desktop detective - l-am folosit eu sa fur parolele la mess la cei care se logau de pe pc-ul meu :naughty: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 ce noroc ca romanica nu e statele uimite.au fost firme care au pus asa ceva pe calculatoarele angajatilor, si acestia le-au dat in judecata pentru incalcarea intimitatii.si ce sa vezi, firmele cu pricina au fost bune de plata!!! :snakeman: (apropo, o buna parte dintre firmele respective nu mai exista... sau si-au schimbat rapidos numele, sa n-aiba "publicitate negativa", si sa nu mai vina fraieri sa se angajeze p'acolo!!!) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 eu le "luam" parolele dupa ce in prealabil le ziceam ca PC-ul meu nu e de ka sala de nettoti colegii - care si cum veneau pe la mine - jap pe messin felul asta i-am arangat - acum nu mai are nimeni tupeu sa intre pe mess de pe pc-ul meu - chiar daca le zic ca nu mai am programul"idei" de parole: alcatel, ciocolata, ursulet ..... Link spre comentariu
Blind Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 sa continui si eu cu "idei" de parole...bubulina, romania, letmein, 010203, 123456, numarul de telefon... Link spre comentariu
Vizitator mihaiqwe Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Am nevoie pentru a afla cam ce discuta junioarea mea. Este si tehnica asta o modalitate de a afla cat din adevar iti spun copii. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 Nu e mai simplu sa folosesti decodor de arhive de messenger? (se numeste yahoo archive decoder, il poti folosi daca isi salveaza conversatiile in calculator)PS: Si eu am facut chestii asemanatoare insa nu la prieteni, la oameni pe care nu-i cunosteam (tentative de hackeri de yahoo exista mereu, de ce sa nu-i hackuiesti daca tot vor sa faca prostii pe yahoo :smt003 . Nu mi se pare moral sa faci asa ceva, it's like reading her journal. Nu intotdeauna parintii dau solutiile corecte pentru problemele actuale, asta din cauza ca nu pot intelege anumite chestii (pur si simplu din diferenta de mentalitate si a modului diferit de crestere al generatiilor diferite).Sfatul meu din perspectiva actuala (22 ani) ar fi sa te imprietenesti cu ea, sa nu iti vorbeasca cu dumneavoastra and stuff, pentru ca ai mai multe sanse sa aflii cu adevarat ce gandeste si sa intelegi toate problemele din punctul ei de vedere (pentru ca iti explica si intentiile; din conversatii nu intelegi mare lucru). Eu daca as avea un copil asa as face; as incerca sa inteleg ce anume si cum gandeste, ca sa raman "la curent" cu noutatile, insa fara sa ma amestec foarte mult in viata copilului, doar daca imi cere ajutorul (ma refer la un copil de la 10-11 ani in sus).PS2: inca o chestie, care dauneaza extraordinar de mult educatiei unui copil (chestie pe care o vad zilnic pe colegi de facultate): cresterea unui copil "in casa" cu putin timp de stat afara, fara prieteni inafara de colegii de la scoala si indoparea lui cu "invatatura" mai mult decat este nevoie, in loc sa il lasi sa se distreze (copilaria trece repede). Nu sustin ca nu trebuie sa invete, insa nu exagerat.Scuze daca postul asta a deranjat anumite conceptii privind educarea copiilor, insa asta e perspectiva mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum