Vizitator alex.tircovnicu Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Salutare , Mă poate ajuta și pe mine ceva cu următoarea problemă, vă rog: După cum zice titlul am paraziti audio in masina DAR se manifesta ciudat. In boxele mașinii totul este absolut normal, se aude totul cristal. Problema devine sesizabilă în următoarele situații: 1. când vorbesc pe bluetooth - paraziții îi aude interlocutorul 2. când am telefonul la încărcat și vb la el (deci nu prin bluetooth) - paraziții ii aude interlocutorul 3. mai nou am observat că se manifestă și pe înregistrarea audio de pe camera de pe mașină (exemplu www.youtube.com/watch?v=voDf2xf_g-0&t=7m29s) Am încercat un filtru audio dar din pacate fără niciun succes. Am fost cu mașina în service (crezând ca este alternatorul ptr că zgomotul este în rezonanță cu turația motorului) și au zis că nu au cum să testeze până nu dau jos de pe mașină toate electronicele neomologate (alarmă, navigația, modul de geamuri, camera etc). Cică oricare din ele poate să bage paraziții. .... Mulțumesc. Link spre comentariu
validae Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Alternatorul mai are conexiunea flexibilă către carcasă ? Link spre comentariu
Vizitator alex.tircovnicu Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Sincer nu știu, o să verific diseară sau mâine, Dacă nu plouă iar. Din spusele celor de la Toyota nu sunt probleme pe alternator/bobină că pe sistemul electric nu este nicio eroare înregistrată pe ECU, Deci tind să cred că este + că mașina am luat-o de nouă și nu și-a băgat nimeni nasul pe acolo. Sincer cred că sunt mici șansele să se fi rupt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum