Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa stiu daca este compatibila carcasa de la un dell latitude d520 la un dell latitude d500

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua ! A-si vrea sa schimb componentele dintr-un dell latitude d 520 intr-o carcasa de dell latitude d500...si nu stiu daca se potriveste...ma poate ajuta cineva cu vreo informatie...???

Adica m-ar interesa sa se potriveasca la conexiunile de pe placa de baza.....cum ar fi al display-ului....tastaturi,dvd-rw-ului..hdd-ului etc.....

Astept raspuns !! Multumesc !!!

post-177758-0-28569800-1458824986_thumb.jpg

post-177758-0-02894500-1458824993_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

7

• Vittorino

5

Inca mai astept raspuns la aceasta intrebare de mai sus,iar daca nu se poate da un raspuns complet,atunci dati-mi un mic raspuns la partea cu display-ul...

Astept raspuns !!!  Va multumesc mult !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Va salut!Nu sunt compatibile cele 2 carcase. Componentele din D500 nu intra in D520 nici invers. Ce parte de carcasa va intereseaza? Poate gasesc prin gioarsele mele:-)

Link spre comentariu

Pai daca aveti o carcasa cu totul pentru acest laptop Dell latitude d520,ar fi si mai bine pentru ca carcasa mea este putin cam sparta intr-un colt...aaa,si daca mai aveti si fata unde vine bagat hdd-ul... :reytre

Multumesc mult !!!

Link spre comentariu

Va salut!

Luni si marti nu sunt pe acasa... Miercuri revin cu detalii. Sigur am ceva D520 la care am avut MB defecte si de la care am folosit HDD si LCD-urile.

Tinem legatura.

Link spre comentariu

Va salut!

Luni si marti nu sunt pe acasa... Miercuri revin cu detalii. Sigur am ceva D520 la care am avut MB defecte si de la care am folosit HDD si LCD-urile.

Tinem legatura.

Ok,no problem. Nu e nici o graba.

Va multumesc mult !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua ! Vreau sa mai stiu si eu un singur lucru...daca se potriveste display-ul de la acest laptop Dell Latitude d500 la un laptop Dell Latitude d520 find amandoua de 14,1 inch. 

Astept un raspuns de la dvs !!! Multumesc mult !!!

Link spre comentariu

Va salut,Stiam ca D500 este un pic mai vechi dar mai destept decat D520. Mai intai apare seria bussines, pentru sefi (D500 - cu XSVGA) si apoi seria pentru negrii de pe plantatie D510 ... D530 cu un simplu SVGA. Maine verific si revin cu un raspuns sigur.Va doresc o seara frumoasa.

Link spre comentariu

Va salut,Stiam ca D500 este un pic mai vechi dar mai destept decat D520. Mai intai apare seria bussines, pentru sefi (D500 - cu XSVGA) si apoi seria pentru negrii de pe plantatie D510 ... D530 cu un simplu SVGA. Maine verific si revin cu un raspuns sigur.Va doresc o seara frumoasa.

Va multumesc mult pentru raspunsul oferit ! O seara minunata va doresc !

Va astept un raspuns maine !!!

Link spre comentariu

Va salut,Astazi am testat 2 display de D500 si de D505 pe un D520. Cel de la D500 nu s-a potrivit la D520. Desi toate lcd au aceeasi pini la conector, lcd de D500 afisa o imagine murdara, pixelata. Lcd de la D505 a functionat ok doar dupa ce am facut upgrade de firmware la D520. Problema este ca lcd XGA de la D520 a functionat ok si pe D500 si pe D505.Asa ca eu zic sa duceti Bios lui D520 la ultima versiune si sa faceti o incercare cu lcd SXGA de la D500. Nu are ce sa se intample (poate doar o imagine rosie in loc de neagra la bootare si un albastru impestritat cu mov in ecranul de Win).Atentie: eu am facut testele la capul dinspre lcd si invertor al panglicii de display. Mi-a fost frica sa incerc testele la capatul dinspre mb. Nu am schimbat capacele intre ele. Laptopurile cele 3 trebuie sa le tin funcionale pentru colegii de la testare.Sunt curios daca aveti sau nu noroc ca lcd din D500 al dvs sa fie in Bios lui D520.Tinem legatura.Cu bine,Victor D.

Link spre comentariu

Am revenit.

Displayul care se potriveste de la D505 la D520 se numeste LTN150PC-L02 (15.0" SXGA+).

Cel care da artefacte: N154I1-L07.

Display original pe D520: LQ141K1LB1C - functioneaza fara probleme pe D505 si D500.

BAFTA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări