Solim Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Ce inseamna PeakPower?Si inca ceva,daca e bun filtru pentru difurile astea (Stage line + Sal).o sa pun poze imediat. Link spre comentariu
Solim Postat Martie 23, 2007 Autor Partajează Postat Martie 23, 2007 Am gasit detalii despre dif http://www.discoworld.dk/shop/product_i ... anguage=da Link spre comentariu
radue Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Citeste aici http://www.jblpro.com/pub/technote/spkpwfaq.pdf poate intelegi... Link spre comentariu
Solim Postat Martie 23, 2007 Autor Partajează Postat Martie 23, 2007 Dar filtru e bun pentru difurile respective?Detali despre el nustiu sa dau,stiu doar ca e SAL.Si inca ceva,a zis unu ca imi pune protectii pe inalte,dar a zis si de basi ca le pune ceva.... :yawinkle: Din cate am citit/vazut nu prea este protectie pe basi,nu? Link spre comentariu
radue Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Protectia pt bas functioneaza pe acelasi principiu ca si cea pt inalte. Dar pe basi nu se pune de obicei deoarece difuzoarele de bas sunt in general mult mai rezistente la distorsiuni fata de cele de inalte ( au o racire mai buna, dar asta nu inseamna ca trebuie abuzat ! ) sau la puteri mai mari. Nu se pun protectii deoarece cei care fac boxele se bazeaza pe faptul ca cel care cumapra boxele stie sa le si foloseasca cum trebuie, adica fara sa intre in zona cu distorsiuni si fara sa exagereze cu puterea. Sper ca ai inteles.Despre filtru nu stiu ce sa-ti zic, cauta seria de pe el si intra pe siteul SAL si poate gasesti ceva pa acolo. Link spre comentariu
Solim Postat Martie 23, 2007 Autor Partajează Postat Martie 23, 2007 Am inteles.Mersi f mult.Am sa caut si seria la filtru,ca trebe sa-i schimb fata la o boxa si atunci ma uit. :yawinkle: :smt006 Ms. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Bobina difuzorului din imaginea de mai sus este de 35VA. E cam naspa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum