Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Peak Power

Solim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

4

• radue

2

Top autori în acest subiect

Dar filtru e bun pentru difurile respective?Detali despre el nustiu sa dau,stiu doar ca e SAL.Si inca ceva,a zis unu ca imi pune protectii pe inalte,dar a zis si de basi ca le pune ceva.... :yawinkle: Din cate am citit/vazut nu prea este protectie pe basi,nu?

Link spre comentariu

Protectia pt bas functioneaza pe acelasi principiu ca si cea pt inalte. Dar pe basi nu se pune de obicei deoarece difuzoarele de bas sunt in general mult mai rezistente la distorsiuni fata de cele de inalte ( au o racire mai buna, dar asta nu inseamna ca trebuie abuzat ! ) sau la puteri mai mari. Nu se pun protectii deoarece cei care fac boxele se bazeaza pe faptul ca cel care cumapra boxele stie sa le si foloseasca cum trebuie, adica fara sa intre in zona cu distorsiuni si fara sa exagereze cu puterea. Sper ca ai inteles.Despre filtru nu stiu ce sa-ti zic, cauta seria de pe el si intra pe siteul SAL si poate gasesti ceva pa acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări