Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion sasiu 11ak58

ionbel1

Postări Recomandate

Acest tv are sursa cu NCP 1207 si scoate tensiuni mai mici decit cele nominale(U1 85V in loc de 112v).Am schimbat optocuplorul,referinta TL 431,am verificat toate rezistentele din zona lor,toate sint ok,am schimbat de asemenea toti condensatorii de pe iesiri.Un sfat ar fi bine venit.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionbel1

3

• BUGHIU

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator cata82

Verificati grupul de rezistente R842, R845, R846, R839. Cea din urma este critica R839-99k.Scoateti cate un pin, nu masurati rezistentele direct in circuit.Scoateti apoi din circuit finalul linii/Q603-BU2508, montati un bec cu incandescenta (220V/40-60w)  intre  colector/emitor si masurati B+.

PS: Inca  odata verificati rezistenta R839-99k.

Editat de cata82
Link spre comentariu

Tv-ul este cu diagonala mica tensiunea U1 dupa schema pe care o am eu trebuie sa fie 112V,finalul linii este de conectat,sursa este pe bec,rezistenta de 99k afost schimbata,celelalte rezistente sint SMD masurate in circuit cu un multimetru Philips 2524 arata exact valorile scrise pe ele.Multumesc pentru interes.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Mii  de  scuze, asa este.  B+  are  valorea de 112v,  eram   cu  gandul  la   alt   sasiu!

Inca  odata  mii   de  scuze pentru greseala.

Verificati  toate   rezistentele  mentionate  de   mine   mai   sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări