Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P.Audio PA-D52

Vizitator Twister

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• adircf

1

Top autori în acest subiect

PAD52S este excelent. Il am in combinatie cu WN-15S si suna dement. De urcat urca bine pana la 16 kHz, dar peste are o atenuare destul de sensibila. Oricum, nu o sa se simta deloc lipsa la acele inalte comaprativ cu anumite sisteme. Oricum, stai linistit ca urca si bine si sua si la fel de bine. :yawinkle: Celalalt driver nu l-am ascultat, dar am auzit pareri de bine despre el. Oricum, pad52s cred ca este superior, datorita dimeniunii bobinei ( la comp44 nu cred ca este 2" diametrul bobinei ); si daca iei cumva comp taite-l mult mai sus decat e specificat pt ca un driver de 1" se face praf daca il folosesti la putere maxima si il tai la 400 Hz...cred ca undeva pe la 2.5-3 kHz ar fi un punct bun de taiere. Stiu ca Vasile a folosit dinastea, dar cred ca comp34, si a fost multumit de rezultate; le-a folosi impreuna cu C12-300MB din cate imi amintesc in cutii de plastic. :partyman:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vasile

nu am zis ca PAD52 nu isi face banii, este chiar ieftin pentru ca de exemplu psd2000 de la eminence e identic cu asta si costa peste 2 milAm zis ca nu se justifica in prisma ca iti este de ajuns si comp44

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări