Vizitator Twister Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 O sa imi iau 2 drivere pad52 asa ca sariti cu pareri ka greu si ..va mai rog ceva pt k nu mai scap de unu ...comparati pad52 cu asta: http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=12 ... ofesionale Link spre comentariu
radue Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 PAD52S este excelent. Il am in combinatie cu WN-15S si suna dement. De urcat urca bine pana la 16 kHz, dar peste are o atenuare destul de sensibila. Oricum, nu o sa se simta deloc lipsa la acele inalte comaprativ cu anumite sisteme. Oricum, stai linistit ca urca si bine si sua si la fel de bine. :yawinkle: Celalalt driver nu l-am ascultat, dar am auzit pareri de bine despre el. Oricum, pad52s cred ca este superior, datorita dimeniunii bobinei ( la comp44 nu cred ca este 2" diametrul bobinei ); si daca iei cumva comp taite-l mult mai sus decat e specificat pt ca un driver de 1" se face praf daca il folosesti la putere maxima si il tai la 400 Hz...cred ca undeva pe la 2.5-3 kHz ar fi un punct bun de taiere. Stiu ca Vasile a folosit dinastea, dar cred ca comp34, si a fost multumit de rezultate; le-a folosi impreuna cu C12-300MB din cate imi amintesc in cutii de plastic. :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 comp 44 nu se aude prea bine Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 poi eu cu c12 le voi folosi taiate de la 2.5khz e bn taierea? Link spre comentariu
adircf Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 twister, cumpara-ti un pad 52. ASCULTA-MA!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 banii dati in plus pentru un PAd52 fata de COMP nu se justifica Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 banii dati in plus pentru un PAd52 fata de COMP nu se justificaadica nu face banu? :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 nu am zis ca PAD52 nu isi face banii, este chiar ieftin pentru ca de exemplu psd2000 de la eminence e identic cu asta si costa peste 2 milAm zis ca nu se justifica in prisma ca iti este de ajuns si comp44 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum