florin mulies Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) buna seara! laptopul personal in urma schimbarii lcd a capatat un defect ciudat caruia nu-i dau de cap.. este vorba de imagine, aceasta fiind pixelata cu rosu ori albastru. rosu pe fundal negru iar albastru pe fundal alb. pe extern afiseaza bine, fara probleme. placa video este integrata in procesor, un i5-520m. am inlocuit pe rand: -doua cabluri lvds -procesor -ram -doua displayuri ce sa ii mai fac? parca e un tv ce inverseaza rosu cu albastru Editat Martie 21, 2016 de florin mulies Link spre comentariu
codrut Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 nu ramane decat placa video Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Pe vga face tot la fel....adica pe un monitor extern? Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 @florin iorache: pe extern afiseaza bine, fara probleme. @codrut: placa video este integrata in procesor, un i5-520m. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Eu unul cred ca daca era placa video cu probleme...atunci trebuia sa nu mearga nici pe monitor.... Asa ca eu cred probema este din alta parte si nu de la placa video. O zi buna va doresc !!! Editat Martie 22, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 asta nu inteleg. unde e problema?? am luat prin eliminare tot ce era de verificat si de unde ar fi putut fi problema.. cablu, display, procesor. video nu are integrat in placa si nici dedicat. video este in procesor, pe care l-am schimbat. as dori o schema pe care sa verific toate tensiunile dupa lvds ce ajung la lcd sa vad acre ajunge si care nu. acolo este problema. ceva nu este alimentat. ori alimentarea procesorului nu este comandata corect de kbc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Ati incercat cu un load optimal default la bios ??? Adica sa-i dati o resetare din fabrica la bios. Vedeti daca va ajuta aceste documente..de aici : http://elektrotanya.com/packard_bell_easynote_tx82_gateway_id53a_wistron_sjm50-dn_rev_pd_sch.pdf/download.html http://elektrotanya.com/packard_bell_easynote_tx86_gateway_id59c_wistron_sjm50-cp_rev_-1_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) da. am facut si default bios. multumesc pt linkuri. tk82 cred ca este apropriat de de placa mea.. verifc si revin. tk86 are video onbord Editat Martie 22, 2016 de florin mulies Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 problema rezolvata!!! se pare ca problema era din kbc. nu alimenta cum trebuia partea de video din cpu.. cum?? nu stiu.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum