sesebe Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Si reflexia de pereti. Intr-un studio peretii au reflexia diminuata, nu stiu daca la tine, la mine, sau la altii ca noi este tot asa diminuata prin tratamente specifice. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 In studiouri conditiile sunt cu totul specifice, si diferite intre camera unde se canta si cea unde este pupitrul de mixaj si unde sunt si monitoarele pt inginerii de sunet. Nu prea au rost comparatii cu camerele de locuit. Unii dintre noi care stau la casa si-au facut cate o camera de auditii - in general mare si tratata fonic. Acolo se pot face fel de fel de teste, care si ele pot - si probabil ca vor si da rezultate diferite de cele facute intr-o camera de locuit. Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Daca ne uitam la masuratorile amintite de Raimond - cele de pe Stereophile cu Avalon, vom vedea ca frecventa de taiere este pe la 1khz !!! ceea ca ii da o fereastra de aproximativ 35cm pentru amplasarea difuzoarelor. Si asa, din poze parca distanta intre TW si midwoofer pare mai mare de 35cm..... NU stiu ce face Avalon, o fac in cunostinta de cauza sau nu....nu stiu ce sa zic...Forma cutiei ajuta doar la difractie. Faptul ca TW e mai in spate ca midwooferul......nu stiu, poate asta o fi raspunsul.....dar am si aici rezerve pentru ca in mod obisnuit, pe un baffle perfect vertical, este o distanta de cativa cm intre bobina TW si bobina M (media e mai in spate cu 3-4cm) si aceasta distanta oricum se ia in calculul filtrului in momentul in care se fac masuratorile etc. Inclinarea pe spate face ca TW sa fie in acelasi paln cu M, deci....nu imi dau seama ce face Avalon..... Editat Ianuarie 4, 2018 de ahegyes Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Eu am mers pe clasici, modelul F206 : https://hometheaterhifi.com/reviews/speaker/surround-sound-speaker-systems-reviews/revel-performa3-series-speaker-system-review/ Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Interesanta descriere!Capabil de raspuns profund la bas atunci cand este folosit cu B110. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Pana la urma a ascultat cineva incintele recomandate de mine? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Pai se pare ca Titi le-a ascultat ca a avut si el sau nu la alea te referi ?!? Mă refer la Jamo.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum