sesebe Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Dar ce avea inauntru de te-ai speriat? Spune-ne si nou ca ne-ai facut curiosi. Uite asa ceva: http://www.shopmania.ro/speakere/p-klipsch-rb-61-5673421 Le-am ascultat si suna foarte bine. Chiar daca sint peste bugetul tau pe ebay sint cu 16 mil noi. De acolo le-a luat un prieten la care le-am si ascultat. Editat Martie 24, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Alex93 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 As vrea standfloor. In woofer?Nici nu stiu cu ce sa incep...in primul rand difuzorul schimbat(daca mi'ar fi zis inainte era mai ok, dar nu), niste fire pe acolo, niciunul intreg, bucati conectate intre ele, silicon la greu la imbinari...si lista poate continua. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Si marea majoritate a amplificatoarelor de acolo sunt in aceeasi situatie - reparate de Dorel. Adica finali, prefinali si /sau alti tranzistori schimbati cu facaturi ordinare, reglajele facute "din ochi", potentiometre spreiate cu o zeama ordinara carte miroase a gaz (petrol lampant) si dupa 1 -max. 2 saptamani incep sa se intrerupa, cablaje crapate cu punti de sarma peste ele, exfolieri multiple, etc. Evident ca daca intrebi inainte de a comanda ceva ti se spune ca sunt "neumblate, ca din fabrica". Recomand a se evita. Editat Martie 24, 2016 de shambala Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Eu nu sint complet impotriva dar trebuie foarte bine verificat inainte chiar si inauntru. Link spre comentariu
player4 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Si marea majoritate a amplificatoarelor de acolo sunt in aceeasi situatie - reparate de Dorel. Adica finali, prefinali si /sau alti tranzistori schimbati cu facaturi ordinare, reglajele facute "din ochi", potentiometre spreiate cu o zeama ordinara carte miroase a gaz (petrol lampant) si dupa 1 -max. 2 saptamani incep sa se intrerupa, cablaje crapate cu punti de sarma peste ele, exfolieri multiple, etc. Evident ca daca intrebi inainte de a comanda ceva ti se spune ca sunt "neumblate, ca din fabrica". Recomand a se evita. Subscriu.. din proprie experienta. Cam tot ce este comercializat de ei este achizitionat defect probabil si reparat cu componente ieftine si de provenienta dubioasa. Am luat de la ei cateva amplificatoare si 2 subwoofere si toate erau reparate grosolan, la limita functionarii. Link spre comentariu
danciusergiu84 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Baieti m-ati pus pe ganduri, trebuie sa-mi desfac amplifu. Are un an si merge struna... dar sper sa am noroc sa fie asa si in interior. Link spre comentariu
Vizitator AkaiAA Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Eu ti as recomanda JBL E 80, sh le gasesti undev pe la 1200 lei...sunt si pe 8 ohmi. pot sa iti spun ca am fost la cam toate shourumurile audio, ( sono, av mall, av store) si am ascultat f multe boxe, singurele care m au convins, au fost Heco music style 800, JBL arena 180 (sunt copia la E80) , si niste polk. cam atat. Yamaha 777 sunt doar bubuiala , magnat suna f infundat sters , ( am ascultat vreo 5 modele de magnat la 3000-4000 lei, praf), si iara ce m au surprins au fost niste Warfedale Diamond 156, foarte ok sunt, dar sunt scumpe(3100 lei). genul de muzica testat la auditie Buddha bar. Dupa ceste auditii am ascultat si acele JBL e 80 , si pot sa spun ca se aud f bine , au un bass prezent si la voulum mic, bas plin ,rotund, inalte nu mai vb se stie ca stau bine la acest capitol, Acum tu decizi eu ti am scris doar opinia mea. Bafta..... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Din pacate daca optezi catre boxe noi trebuie sa ai rabdare cu ele cel putin cateva luni pana se rodeaza putin. SH-urile in opinia mea nu sunt o optiune. O auditie in showroom nu este concludenta fiindca nu ai de unde sa stii cat sunt de rodate incintele. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Nu-i nevoie de citeva luni ca sa se rodeze. este suficient ca fie "ascultate" la 30-50% din volumul maxim timp de citeva ore/zeci de ore, in nici un caz luni de zile. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 (editat) Ascultarea la 30-50% din Pmax atatea zeci de ore poate fi f. obositoare si dificila. Se pot roda fortat - se pun fata in fata, cu semnal de 100hz in antifaza, la 30% din putere (eventual acoperite cu o plapuma) si lasa singure intr-o camera sau singure in casa in timp ce sunteti plecati la serviciu, pana se aduna macar 50 de ore, preferabil 100 ore. Editat Martie 26, 2016 de shambala Link spre comentariu
Vizitator Alex93 Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Am mai gasit si perechea asta de Wharfedale Diamond 9.6 ... dar care sunt putin peste bugetul meu. Ar merita diferenta de bani? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 SH-urile in opinia mea nu sunt o optiune. Haine vechi, Link spre comentariu
turcu_dan Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 La fel am cautat si eu ca tine, boxe second, Canton, Jamo, Denon, JVC, etc... doar ca bugetul era mai mic. Aveam nevoie de ele ca si sateliti spate pt. un sistem home cinema Si nu numai. Am mers pe mana lui @ahegyes si am ales Magnat 202, sunt noi, merg bine, au bas, arata bine, nu ca vechituriile de 15-20 de ani. Spor la alegere.... Link spre comentariu
Vizitator Alex93 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Am mai gasit si perechea asta de Heco Victa 701 Link spre comentariu
danpin Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Salut! Ma gandesc sa-mi cumpar niste boxe de podea, m-am uitat prin diverse site-uri...oferta mare, greu de ales.... Cam ce vreau: - boxe noi - buget sub 4000lei - uz casnic, eventual daca-i nevoie sa sune la cate o paranghelie, asta doar accidental nu in mod curent... - muzica ascultata: pop / rock si altele.... - spatiu: living room deschis, apox. 35sqm+alti 20sqm - amplificator: momentan "diverse" in viitor as vrea sa-mi construiesc un amplif pe lampi undeva la 20-30 watt Am citit aici pe forum in sectiunea dedicata insa nu am ajuns la o concluzie... M-ar interesa in principal sa stiu spre ce firme sa-mi indrept atentia. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum