Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect imagine lcd 37 samsung as15-f tcon sau display

iuliantv

Postări Recomandate

tv lcd full hd samsung 37 display au optronics 370w02 v6,imaginea se manifesta ca in videoclipul de mai jos,pe fonduri mai inchise este mai stabila ,aproape ok,personal banui as15-f ,dar nu am unul nou pentru a monta,urmeaza sa comand cateva,dar am desfacut si panelul si am tatonat driverele si benzile ,dar nici un semn de revenire,dv ce parere aveti ,poate fi defect de display tcon sau as15-f de pe tcon,?

va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• BUGHIU

1

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

asta ma gandeam si eu,dar neavand pe stock ,dureaza ceva timp pana ajunge,am zis ca pana vine comanda sa postez poate cineva a avut defect identic si buba a fost in alta parte.

Link spre comentariu

AS-ul este defect.

am inlocuit la Samsung de 42'' in care afisa meniul perfect si la luminozitate mica vedea pe posturi cat de cat ok dar cu culorile date aproape la minim.stiu ca de obicei acel AS face si imagini spre negativ... eram si eu in dubii,dar dupa inlocuire era ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări