Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Toshiba nu functioneaza mouse nici touch pad

walldemar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• walldemar

5

• FLORIN IORDACHE

4

• sorintv

1

• milo01miau

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dati mai multe detalii.....exemplu: laptopul Toshiba  model.....Ce windows ati instalat....?

Dar orisicum touchpad-ul trebuia sa functioneze...nu are nicio legatura cu windows-ul .  :reytre

Am avut si eu o problema asemanatoare cu acest laptop Acer Aspire E13 ( ES1-311-C41A ) (acest laptop a fost luat de nou) care nu ii functiona touchpad-ul si ce credeti ca a fost defect??A fost defect chiar touchpad-ul ....asa ca l-am trimes inapoi la garantie si problema a fost rezolvata...iar acum functioneaza fara nici o problema.

Cred ca asa trebuie sa-i faceti si dvs,dar numai daca e nou si daca mai este in garantie.  Daca vreti sa vedeti si anuntul meu..atunci dati un click aici  : http://www.elforum.info/topic/112876-laptop-acer-aspire-e13-es1-311-c41a/.

Va spun de pe acum ca mie imi functiona maus-ul.....adica daca ii bagam un maus pe usb....nu erau nici o problema.

Link spre comentariu

Laptopul este Toshiba Satellite L850-13Q cu procesor I5 si sistem de operare Windows 7 ultimate.Pot accesa programe din tasta cu simbolul Windows dar in rest numai cele 4 sageti functioneaza.

Link spre comentariu

Incercati cu un maus clasic pe usb...si vedeti daca functioneaza....aaa,si apropo sa nu il bagati mausul usb in mufele cu albastru....pentru ca nu o sa functioneze...ca mufele acelea sunt usb 3.0 si trebuie driverul pentru ele... Dvs trebuie sa bagati mausul in mufele usb cu negru.

Link spre comentariu

Oricum are numai usb 3.0

Ok,atunci incercati cu un maus clasic pe usb...adica fara sa fie  wireles cu receptor. :reytre 

Dar apropo,l-ati probat mausul dvs wireles cu receptor pe un alt laptop sau pc-u ??

Link spre comentariu

S-ar putea sa fie, touchpad-ul dezactivat. Incearca tasta FN apasata impreuna cu tasta F5 (sau alta pe care este desenat un "mouse") pentru activare.

Editat de sorintvr
Link spre comentariu

Unele laptop-uri are butonul acela pentru activare/dezactivare a  touchpad-ului direct pe rama de la touchpad-ului ( in partea de sus sau in partea de jos ) . Dar acest laptop nu stiu daca e la fel... :reytre 

post-177758-0-08344000-1458544065_thumb.jpg

Link spre comentariu

S-ar putea sa fie, touchpad-ul dezactivat. Incearca tasta FN apasata impreuna cu tasta F5 (sau alta pe care este desenat un "mouse") pentru activare.

Asta a fost solutia , va multumesc pentru ajutor !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări