Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV HAIER

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Acest TV  HAIER  ( RECEIVER ) Model : HT - 2199, si ar fi sasiul :CCE - Vo /E 166702,si are urmatoarele componente principale :

- multifunctional  TDA 9361PS/N2/5

- sursa cu circuit hibrid

- memorea  24LC8B

- final linii D 1651 

- b - vertical TDA 8357 AJ 

-  sunet LA 4285

- trafo linii JFO 501 - 19907 

- mod video cu  TDA  6108JF

La cest TV este ledul rosu nu se aprinde si e defect la sursa ,si imi este necesara o schema pentru a verifica componetele din sursa , dar si tensiunele de esire din sursa trebue masurate si nu le stiu cat trebue sa scoata sursa  la acest TV pentru functionare . Asa ca va rog frumos  sa bine voiti sa postati schema pentru acest model.

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• gigi56

5

• adydep

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va multumesc domnule validae pentru schema , se potriveste dar nu prea pentru ca sasiul pe care il am in fata nu are cicuitul TDA 9874APS cu 42 pini Domnule Florin va rog frumos sa postati toata schema pentru ca pe schema data de dvs nu pot sa vad scrisul de pe schema ,si nici nu o pot sa maresc scrisul de pe  schema  ca sa pot vedea clar ce e scris pe schema.

Va multumesc

Link spre comentariu

Domnule Florin schema data de dvs pentru TV-eul de sus mentionat nu corespunde pentru ca cum am mentionat componetele,  la sursa este cu circuit hibrid nu cu tranzistori  ,dar am primit o schema da dat domnul Validae care a fost postata pe forum de domnule Tehtroics e buna la sursa dar cum am mentionat ,va rog sa cititi.

Va multumesc .

Link spre comentariu

Nu se intelege scrisul pe circuitul  hibrid este aproape sters , daca se intelegea scrisul il scrieam.cum am scris si la celelante componete principale.

Editat de gigi56
Link spre comentariu

Domnilor mentionez despre scheme,schema dat de domnul validae  si postata de domnul tehtronics  este pentru TV HAIER mentionat mai sus cu Model: HT - 1299 si se potriveste perfect la sursa ,si schema postata de domnul florin cu Model ;HT - 3718 la fel se potriveste la sursa, ear circuitul hibrid este probabil cum a spus  domnul florin ca ar fi 5Q0765RT dar nu  sitiu nuu se cunoaste scrisul pe circuit,ear a doua schema postata de domnule florin acum cateva minute nuu se potriveste cu sursa de la Modelul :HT - 2199 si HT - 3718 ,si voi lucra dupa schemele cu Modelul :HT - 2199 si HT - 3718.

Va multumesc frumos pentru scheme.

Editat de gigi56
Link spre comentariu

Domnilor mentionez despre scheme,schema dat de domnul validae  si postata de domnul tehtronics  este pentru TV HAIER mentionat mai sus cu Model: HT - 1299 si se potriveste perfect la sursa ,si schema postata de domnul florin cu Model ;HT - 3718 la fel se potriveste la sursa, ear circuitul hibrid este probabil cum a spus  domnul florin ca ar fi 5Q0765RT dar nu  sitiu nuu se cunoaste scrisul pe circuit,ear a doua schema postata de domnule florin acum cateva minute nuu se potriveste cu sursa de la Modelul :HT - 2199 si HT - 3718 ,si voi lucra dupa schemele cu Modelul :HT - 2199 si HT - 3718.

Va multumesc frumos pentru scheme.

Cu placere,placerea a fost de partea noastra ! :reytre

Va dorim mult,mult succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări