Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

final statie phonola

Vizitator Dadyy Alin

Postări Recomandate

Vizitator Dadyy Alin

Am primit o statie phonola despre care nu am gasit nimic pe internet si as dori daca puteti sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie de cat sunt finalii 

are patru finalii doi : PH BDT 95A m8449 si doi : PH BDT 96A m 8501. Va multumesc anticipat.

post-256227-0-39231800-1458378355_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ionicadelatara

cauta bdt96a datasheet pe google.pe urma poti masura tensiunea de alimentare .pare a fi clasa ab...oricum sufixul a indica cea mai mica tensiune de alimentare a acelui tip de trz...

Link spre comentariu

E un amplif Philips FA-144 realizat OEM, se alimentează la maxim +/-45V. Schema e identică şi cu F-4234, doar placa de bază e un pic diferită.

................

Sînt fragile, nu rezistă decît la sarcini de 8 Ohmi. Io băgam acolo BD911/912. Trebuie numai să speri că uPC1225 sînt bune.

............

Un pont, ca să meargă mai lejer în prezent, dacă la priză sînt 230V sau mai mult, se poate conecta reţeaua la priza nefolosită din primarul trafo, cea ptr 240V, el vine din fabrică conectat pe priza de 220V.

Editat de zal
Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

aveti dreptate.

nu avusesem timp sa compar , doar stiam din experientele mele de mai demult cat de puturoase sunt bd-urile astea.Altfel sunt un inlocuitor rapid si robust.

Editat de ionicadelatara
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări