vasy_gsm Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Va rog sa-mi spuneti ce sa fac cu niste nesimtiti care i-mi trimit mesaje aproape din 5 in 5 minute. Cum sa le blochez ca nu mai suport.........si le-am scris ... si nu tin cont de asta. Asta este adresa aia nenorocita.... ceva firma de produse diferite: mobitel_smd_ group@yahoogroup s.com, Mersi. Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Ai o optiune in yahoo de spam dale spam! Link spre comentariu
radue Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Pune-o in lista de ignore. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 @yahoogroups.comAcea adresa este a unui grup in care esti, altfel nu primeai mesaje. Intra pe grupul respectiv (te loghezi pe yahoo apoi scrii in bara http://groups.yahoo.com ) si intrii pe grupul respectiv, apoi iti schimbi optiunile de primire a mailului, in "no mail" sau ceva de genul asta. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 sunteti tari fratilor :toimonster: va inscrieti in grupuri de discutii si dupa aia va plageti ca primiti multe emailuri, e si normal sa le primiti de cate ori se freaca ceva acolo :weedman: Link spre comentariu
one Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 De obicei fiecare astfel de mesaj contine si un link pentru dezactivare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum