Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firme care mai trimit SAMPLES-uri in Romania ?

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blackthorium

3

• Blind

3

• andiy

2

• Bala

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Marus_Rockeru

Can I order samples with a 3rd party email account (such as yahoo or hotmail)?

We're sorry but online sample orders will only be accepted from valid email addresses with domain urls that originate from a company (example: [email protected]) or from an educational institution (example: [email protected]). ADI will no longer accept sample requests from accounts who have email addresses that have been created using third-party email providers, such as Yahoo, Hotmail, MSN, and AOL

Analog Devices

Intotdeauna am urit chestia asta :banghead:

Link spre comentariu

Analog Devices nu mai trimite in Ro indiferent de adresa de mail. Au o firma care ii reprezinta in Romania si trimit numai la firme si in baza prezentarii unui proiect care sa justifice samples-urile. Emil

Link spre comentariu

Pai , sa incep eu : Coilcraft - trimite tot felu de bobine, ferite ....Ar fi interesant de stiut de Analog Devices sau Microcip daca mai trimit.Ma apuc acum de cercetare ....

Am incercat sa comand de la Coilcraft niste "choke"-uri si nu trimit decat firmelor - pe care le si verifica pe net, daca exista, daca produc electronice.....
Link spre comentariu

cum trimit cei de la freescale in Ro?eu vreau un amarat de senzor de acceleratie, costa pana in 10 dolari, si l-as luat de aici daca as gasi. am comandat 2 bucati de sample si mia spus Your Order Number: (xxx) could not be processed due to Export Control Check and/or Screening Process. am mai incercat o data azi, si imi cere 22 de dolari taxa de procesare.cum ii conving sa trimita?

Link spre comentariu

bogdan_ , eu am avut nevoie de 2 microcontrolere S12X cu 144 pini si care la noi costa cam 600 mii bucata.

http://www.freescale.com/webapp/sps/sit ... 36K1003631

Intr-adevar am dat mailu de la servici dar nu a fost nici un fel de problema. Doar vama a trebuit sa o platesc. Pe vremea aia nici nu stiam ca ar exista prebleme cu livrarile de sampleuri in Romania. Oricum eu nu am intampinat nici un fel de problema.

La ei pe site scria clar: Transportul este gratuit oriunde in lume, insa daca se percep taxe vamale ele vor fi platite de catre cel care primeste sampleurile...

yo9hrb

Nu se mai plateste. Si vine cam in 5...6 zile coletul.

La mine a durat mai mult. Parca vreo 2 saptamani. De platit nu se mai plateste daca vin din UE dar daca se trimit sampleurile din SUA?
Link spre comentariu

Depinde de firma...la unele se poate intampla sa iti ceara sa platesti vama (desi e aiurea, pentru ca aia care trimit trebuie sa o plateasca...la fel ca la transportul pt colete)

Marus_Rockeru poti sa incerci sa iti faci un server de mail la tine in calculator :yawinkle: Daca te mai superi si iti cumperi si domeniu .ro .... (asta legat de Analog devices)

Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

Am incercat sa comand de la Coilcraft niste "choke"-uri si nu trimit decat firmelor - pe care le si verifica pe net, daca exista, daca produc electronice.....

Si ce , nu poti sa spui si tu acolo ca ai o mica firma .... ? :weedman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări