Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 Pai , sa incep eu : Coilcraft - trimite tot felu de bobine, ferite .... Ar fi interesant de stiut de Analog Devices sau Microcip daca mai trimit. Ma apuc acum de cercetare .... Link spre comentariu
blackthorium Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Texas Instruments http://www.ti.com Dallas/Maxim http://www.maxim-ic.com la altii nu am incercat Link spre comentariu
Bala Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 eu am primit 3 microcontrolere de la Freescale http://www.freescale.com/ Traspotul este gratuit si trebuia sa platesc doar vama care a fost pe la 20 $. Asta fost anul trecut in primavara. Nu stiu daca se mai plateste acum... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Nu se mai plateste. Si vine cam in 5...6 zile coletul. Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Can I order samples with a 3rd party email account (such as yahoo or hotmail)? We're sorry but online sample orders will only be accepted from valid email addresses with domain urls that originate from a company (example: [email protected]) or from an educational institution (example: [email protected]). ADI will no longer accept sample requests from accounts who have email addresses that have been created using third-party email providers, such as Yahoo, Hotmail, MSN, and AOL Analog DevicesIntotdeauna am urit chestia asta :banghead: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Chiar ai primit de la TI , ca vad ca tot cu e-mail de firma vrea ? Link spre comentariu
blackthorium Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Da am primit de la TI, am folosit contul de yahoo si nu mi-a zis nimic cum ca nu ar fii bun. Mi le-au expediat prin FedEx si mi-au ajuns in 5 zile. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Analog Devices nu mai trimite in Ro indiferent de adresa de mail. Au o firma care ii reprezinta in Romania si trimit numai la firme si in baza prezentarii unui proiect care sa justifice samples-urile. Emil Link spre comentariu
mosfet Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Pai , sa incep eu : Coilcraft - trimite tot felu de bobine, ferite ....Ar fi interesant de stiut de Analog Devices sau Microcip daca mai trimit.Ma apuc acum de cercetare ....Am incercat sa comand de la Coilcraft niste "choke"-uri si nu trimit decat firmelor - pe care le si verifica pe net, daca exista, daca produc electronice..... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 cum trimit cei de la freescale in Ro?eu vreau un amarat de senzor de acceleratie, costa pana in 10 dolari, si l-as luat de aici daca as gasi. am comandat 2 bucati de sample si mia spus Your Order Number: (xxx) could not be processed due to Export Control Check and/or Screening Process. am mai incercat o data azi, si imi cere 22 de dolari taxa de procesare.cum ii conving sa trimita? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 Folosesti 22 de $ :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Bala Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 bogdan_ , eu am avut nevoie de 2 microcontrolere S12X cu 144 pini si care la noi costa cam 600 mii bucata. http://www.freescale.com/webapp/sps/sit ... 36K1003631 Intr-adevar am dat mailu de la servici dar nu a fost nici un fel de problema. Doar vama a trebuit sa o platesc. Pe vremea aia nici nu stiam ca ar exista prebleme cu livrarile de sampleuri in Romania. Oricum eu nu am intampinat nici un fel de problema. La ei pe site scria clar: Transportul este gratuit oriunde in lume, insa daca se percep taxe vamale ele vor fi platite de catre cel care primeste sampleurile... yo9hrb Nu se mai plateste. Si vine cam in 5...6 zile coletul.La mine a durat mai mult. Parca vreo 2 saptamani. De platit nu se mai plateste daca vin din UE dar daca se trimit sampleurile din SUA? Link spre comentariu
blackthorium Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Nu platesti vama nici daca iti vin din SUA. Eu am primit de la Texas Instruments si nu am platit nimic. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Depinde de firma...la unele se poate intampla sa iti ceara sa platesti vama (desi e aiurea, pentru ca aia care trimit trebuie sa o plateasca...la fel ca la transportul pt colete) Marus_Rockeru poti sa incerci sa iti faci un server de mail la tine in calculator :yawinkle: Daca te mai superi si iti cumperi si domeniu .ro .... (asta legat de Analog devices) Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Am incercat sa comand de la Coilcraft niste "choke"-uri si nu trimit decat firmelor - pe care le si verifica pe net, daca exista, daca produc electronice.....Si ce , nu poti sa spui si tu acolo ca ai o mica firma .... ? :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum