GEO 53 BN Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Si cacatu' ambalat frumos si bine etansat poti sa-l vinzi la pret de rahat facut din cine stie ce arome exotice. Dupa aia, neaparat, trebuie sa te faci nevazut o vreme,nu de alta dar o sa ai urmaritori, care, in mod sigur,nu o sa-ti vrea binele. Scuze pentru ''porcosenii''. Editat Martie 19, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Un "romanas" de-al nostru ar spune: Nu va grabiti oameni buni, asteptati sa se intunece.... Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Ca...tu de la nu stiu ce lemurieni chiar este vindut pe bani seriosi si mai este si cumparat pt a face ceva bauturi revigorante. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 (editat) Ca...tu de la nu stiu ce lemurieni chiar este vindut pe bani seriosi si mai este si cumparat pt a face ceva bauturi revigorante. I-auzi ,ia. Poate ai dat cuiva ceva idei. Miine, poimiine o sa vedem ''bauturi revigorante'' din ''ca...at'' neaos,romanesc de la ''lemurieni'' de-ai nostri. Editat Martie 19, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Ca...tu de la nu stiu ce lemurieni chiar este vindut pe bani seriosi si mai este si cumparat pt a face ceva bauturi revigorante. Este unul din cele mai scumpe sortimente de cafea. Link spre comentariu
Patefon Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Personal nu am nimic cu cei ce percep suprataxa pe snobism. Am văzut multe baliverne pe net. De la sprijinitori audiofile de cabluri la teste de sarcina gata pozitive. Nu ma mai mira nimic. Link spre comentariu
saptemari Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 La obiect: https://en.wikipedia.org/wiki/Hoax Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum