Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatoare pe bani buni...

romicap

Postări Recomandate

Si cacatu' ambalat frumos si bine etansat poti sa-l vinzi la pret de rahat facut din cine stie ce arome exotice. Dupa aia, neaparat, trebuie sa te faci nevazut o vreme,nu de alta dar o sa ai urmaritori, care, in mod sigur,nu o sa-ti vrea binele. :rade:

Scuze pentru ''porcosenii''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

4

• nationalistu

2

• GEO 53 BN

2

• romicap

2

Top autori în acest subiect

Ca...tu de la nu stiu ce lemurieni chiar este vindut pe bani seriosi si mai este si cumparat pt a face ceva bauturi revigorante.

I-auzi ,ia. Poate ai dat cuiva ceva idei. Miine, poimiine o sa vedem ''bauturi revigorante'' din ''ca...at'' neaos,romanesc de la ''lemurieni'' de-ai nostri.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Ca...tu de la nu stiu ce lemurieni chiar este vindut pe bani seriosi si mai este si cumparat pt a face ceva bauturi revigorante.

Este unul din cele mai scumpe sortimente de cafea.

Link spre comentariu

Personal nu am nimic cu cei ce percep suprataxa pe snobism. Am văzut multe baliverne pe net. De la sprijinitori audiofile de cabluri la teste de sarcina gata pozitive. Nu ma mai mira nimic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări