Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatoare pe bani buni...

romicap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

4

• nationalistu

2

• GEO 53 BN

2

• romicap

2

Top autori în acest subiect

Nimeni nu te opreste pe tine ca vinzator sa ceri pe produsul tau oricit vrei singura conditie este sa se gaseasca suficienti prosti care sa si ti-l cumpere si din fericire se gasesc pt ca lumea-i mare....

Link spre comentariu

Macar au placate cu goldeanu de 24k terminalele.As fi curios cam ce ascunde la interior asemenea condesatoare...cred ca as fi dezamagit sa fie condesatori de serie turnati in rasina.

Link spre comentariu

Aceasta firma a dat solutia pentru nu a cumpara condensatorii lor... cuplaj direct :rade:

Mda... he he ...totusi , eu stiu ce inseamna un condensator foarte bun la locul lui (si sunt comvins ca nu numai eu stiu asta ) dar parca sa ceri peste 200Eu pe 10micro nepolarizat 

chiar la 400V ,mi se pare , daca nu  ridicol , cel putin iesit din comun ! 

Posted Image

Cateva condensatoare  nepolarizate fabricate prin anii 80 si care sunt de o calitate ireprosabila si astazi ...(10 micro/200V, 0,5 micro/1600V etc) 

Editat de romicap
Link spre comentariu

Daca imi garantati vinzare de cel putin citeva sute de bucati, intr-o luna vin si eu cu propria mea marca de condesatoare audiofile.

Din cite stiu condesatorii pe hirtie "uleiata" rusesti (o anumita serie) erau apreciati in audio (la boxe si tuburi).

Eu am sa vin cu propria mea marca la care am sa folosesc pt impregnarea hirtiei ulei veritabil de sarpe, numai sa-mi garantati desfacere pt minim citeva sute de bucati la aceleasi preturi ca din link-ul postat mai sus.

Link spre comentariu

Parca condensatorii ar fi scumpi ori la reducere.....

Zilele trecute, ma uit la junk-mail si vad nescaiva ochelari de soare (firma/originali si alte cacaturi ca si caracteristici) la doar 99RON....

Azi ori ieri (de fapt) citesc ca aceeasi ochelari au reucere de 300ron.

Intru eu pe pagina: toate articolele (respectiv ochelarii cu pricina) erau cotate cu 500ron dar erau reduse la 199RON.....

dilema in teasta mea, deja se intrevede ori mijeste pe undeva......

Adevarat ca pe alibaba.com, ochelarii respectivi pleaca cu 0.5-1 euro......

Link spre comentariu

Repet, foamea e mare.

Fac pariu ca, condensatorii din secolul trecut, anii 50-60 postati de romicap, sint mai buni decit "farfaroanele" alea cu "dizain".

Am acasa citeva bucati cu ulei "Russcaya", sa ii vezi cum rezista la 2x Vnom, si in AC!

Link spre comentariu

Ce stie taranu', ce-i sofranu'. Cand il vede pe taraba, zice ca-i otrava.Acesti condensatori au aur, deoarece sunt facuti special pt. a se purta la gat. Cu ajutorul lor, auzi posturi radio, CD, placi patefon, direct si totul HI-FI.Si uite asa mi-a mai trecut si mie durerea de masea (am luat algocalmin).

Editat de vera
Link spre comentariu

Acel sait se adreseaza in genere snobilor,adica acelora la care valoarea banilor nu conteaza.Respectivul gen de oameni nu ar accepta in ruptul capului,ca acei condesatori ai poti inlocui cu altii absolut normali fabricati tot de firme de renume,dar care au preturi oneste.Si nu in ultimul rand...conteaza marketingul,sa stii sa-ti vinzi marfa printr-o supraapreciere a unor parametri si eventual a inventarii altora.Si daca tot au in compozitia lor goldeanu de 24k,e specificat clar,ca nu cumva sa fie dubii,acei condesatori probabil...ai depui in banca la ce preturi au.Si aduc si dobanda. :rade: :rade:

Link spre comentariu

Neaparat cu muzica bisericeasca altfel i se va strapunge dielectricul cu prima ocazie cand va fi luna plina.

In fond fiecare e liber sa faca fix ce doreste cu banii lui...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări