Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Horizon 32t31

profimex

Postări Recomandate

Buna ziua am un Horizon model 32t31 main board 471-0103-26004g  si am nevoie de modalitatea de a intra in service mode sa incerc sa schimb display.

Am schimbat main boardul identic tot de la un horizon dar cu display  mai mic si se vede imaginea solarizata

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profimex

4

• kotzo79

2

• dan cod

1

• clony

1

Top autori în acest subiect

Horizon* Enter the 'Main Menu'.* Then press the {4} {7} {2} {5} buttons.* The Service Menu will be displayed.* Use the {UP} {DOWN} buttons to select items.* Use the {LEFT} {RIGHT} buttons to change settings.* To exit, press the {MENU} button or turn the power off.

Asta am gasit pe google, incearca poate se potriveste.

Editat de clony
Link spre comentariu

n

Horizon* Enter the 'Main Menu'.* Then press the {4} {7} {2} {5} buttons.* The Service Menu will be displayed.* Use the {UP} {DOWN} buttons to select items.* Use the {LEFT} {RIGHT} buttons to change settings.* To exit, press the {MENU} button or turn the power off.

Asta am gasit pe google, incearca poate se potriveste.

Nu vrea ... multumesc de raspuns

Link spre comentariu

Trebuie display identic,altfel nu merge.

Din cate am inteles trebuie pus pinul de lvds la masa , lasat in aer sau la 3v si ar merge dar nu stiu care este acel pin ....

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări