profimex Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Buna ziua am un Horizon model 32t31 main board 471-0103-26004g si am nevoie de modalitatea de a intra in service mode sa incerc sa schimb display. Am schimbat main boardul identic tot de la un horizon dar cu display mai mic si se vede imaginea solarizata Multumesc Link spre comentariu
clony Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) Horizon* Enter the 'Main Menu'.* Then press the {4} {7} {2} {5} buttons.* The Service Menu will be displayed.* Use the {UP} {DOWN} buttons to select items.* Use the {LEFT} {RIGHT} buttons to change settings.* To exit, press the {MENU} button or turn the power off. Asta am gasit pe google, incearca poate se potriveste. Editat Martie 18, 2016 de clony Link spre comentariu
profimex Postat Martie 21, 2016 Autor Partajează Postat Martie 21, 2016 n Horizon* Enter the 'Main Menu'.* Then press the {4} {7} {2} {5} buttons.* The Service Menu will be displayed.* Use the {UP} {DOWN} buttons to select items.* Use the {LEFT} {RIGHT} buttons to change settings.* To exit, press the {MENU} button or turn the power off. Asta am gasit pe google, incearca poate se potriveste. Nu vrea ... multumesc de raspuns Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Codul dat mai sus este de vestel.Nu prea cred ca placa aia este vestel. Link spre comentariu
profimex Postat Martie 21, 2016 Autor Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) Codul dat mai sus este de vestel.Nu prea cred ca placa aia este vestel. nu este vestel http://postimg.org/image/ttxve9gzp/ http://postimg.org/image/6s3lwpusn/ Ma poate ajuta cineva sa gases pinul de lvds ? Displayul este LC320wxn sb d1 Editat Martie 21, 2016 de profimex Link spre comentariu
adydep Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Trebuie display identic,altfel nu merge. Link spre comentariu
profimex Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 Trebuie display identic,altfel nu merge. Din cate am inteles trebuie pus pinul de lvds la masa , lasat in aer sau la 3v si ar merge dar nu stiu care este acel pin .... Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Deţine careva schema acestui televizor? Link spre comentariu
kotzo79 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Nu mai este nevoie, mulţumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum