Stoica Nicolae Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Salut. As vrea sa stiu cum pot face o fata pentru un mixer amplificat !? Ma refer la acel scris care este tiparit pe fata mixerului. (numele firmei, master L-R , efecte.. etc) Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Front Panel Designer. Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Martie 18, 2016 Autor Partajează Postat Martie 18, 2016 De acest program stiu si eu.. nu m-am facut explicit prea bine.. vreau sa stiu cum fac sa o pun dupa.. cu vospea sau.. ? Link spre comentariu
djvas Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) Inscriptionarea se face prin serigrafie. Din pacate pentru un singur prototip metoda este destul de scumpa. Editat Martie 18, 2016 de djvas Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Martie 18, 2016 Autor Partajează Postat Martie 18, 2016 Altfel nu se poate? Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 (editat) Incercati prin transfer toner(ca la PCB) si ulterior cu lac de protectie sau folie de plastifiat, este doar o idee, eu n-am incercat, dar poate functioneaza. Editat Martie 18, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
one Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 O tiparesti la imprimanta, pe folie adeziva. Sau plastifiezi foaia daca e hartie obisnuita. Atfel, ai putea sa incerci, dar in acest caz nu vei avea decat o singura culoare, inscriptionarea chimica, mai precis acoperirea cu lac fotosensibil, tiparirea pe o folie transparenta a inscriptionarii, aplicarea acesteia peste vopsea, expunerea la ultraviolete, developare, tratament chimic al suprafetei, curatarea lacului. Alte variante ar fi aplicarea unor caractere adezive sau incriptionare laser la un centru dedicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum